reklama
Donatella, pewnie, że jeśli tylko możesz, to powinnaś spędzić z dzieckiem jak najwięcej czasu w domku. To piękny czas. Chyba każda mama czasem ma ochotę uciec lub zacząć wyć, ale to uczucie na szczęście szybko mija ;-) Wspaniale, że masz swój skarb :-) :-)
Ja intensywnie myślę o tym, żeby odpuścić sobie jeden dzień pracy w tygodniu i mieć go dla synka - ale ponieważ pracuję na własny rachunek, trudno jest mi powiedzieć klientom, że np. w piątki mnie "nie ma"...
U nas pochmurno ale nie pada. Niestety Maksio ma stan podgorączkowy (od czego?? właśnie kończy brać bactrim)... i posiedzi dziś w domu.
Gratulacje dla dzielnego Eryczka!!
Ja intensywnie myślę o tym, żeby odpuścić sobie jeden dzień pracy w tygodniu i mieć go dla synka - ale ponieważ pracuję na własny rachunek, trudno jest mi powiedzieć klientom, że np. w piątki mnie "nie ma"...
U nas pochmurno ale nie pada. Niestety Maksio ma stan podgorączkowy (od czego?? właśnie kończy brać bactrim)... i posiedzi dziś w domu.
Gratulacje dla dzielnego Eryczka!!
Dzień dobry!
U nas kiepska pogoda - szaro, buro i nieciekawie za oknem...:-( Bosz, kiedy ta wiosna przyjdzie??
Testowałam dziś kaszkę Sinlac, młody dostał odruchu wymiotnego po pierwszej łyżeczce :-( Już nie wiem, co mam zrobić...
U nas kiepska pogoda - szaro, buro i nieciekawie za oknem...:-( Bosz, kiedy ta wiosna przyjdzie??
Testowałam dziś kaszkę Sinlac, młody dostał odruchu wymiotnego po pierwszej łyżeczce :-( Już nie wiem, co mam zrobić...

kasiulla23
Mama marcowa'06
Lekia a moze byla za rzadka lub za gesta albo poprost taka reakcja na kaszke (podobno ja tak robilam przy probie podania kazdego pokarmu
)

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dzwonilam do przychodni i na szczepienie idziemy dopiero 7 marca
a myslalam ze w tym tygodniu
A sniegu pada coraz wiecej i bardziej intensywnie i jak ja mam wyjsc na poczte
:sick: 

A sniegu pada coraz wiecej i bardziej intensywnie i jak ja mam wyjsc na poczte

Leika-mój Kacper wcinał Sinlac az mu się uszy trzęsły.Teraz jednak woli kaszki smakowe-jabłkową,gruszkowa...
A próbowałaś ten Sinlac? Bo ja tak i nie wiem co mojemu dziecku tak smakowało
.
U nas się rozpogodziło więc zaraz po kaszce idziemy spacerować
A próbowałaś ten Sinlac? Bo ja tak i nie wiem co mojemu dziecku tak smakowało

U nas się rozpogodziło więc zaraz po kaszce idziemy spacerować

Sewa, Kasiulla, Donatella, ja też nie wyobrażam sobie, że mogłabym Maksia zostawić samego z obcą osobą czy go gdzieś oddać - a mieszkamy daleko od rodziny, więc nie ma szans na opiekę ze strony np. babci.
Na szczęście pracuję w domu, więc mam opiekunkę i Maksia cały czas na oku (lub raczej "na uchu"). Czasem zostawiam ich samych, gdy jadę po zakupy, ale to wszystko ;-)
Na szczęście pracuję w domu, więc mam opiekunkę i Maksia cały czas na oku (lub raczej "na uchu"). Czasem zostawiam ich samych, gdy jadę po zakupy, ale to wszystko ;-)
Pycha
mama Mai i Marty
witajcie
na poczatek witam wszystkie nowe mamy :-):-):-)
u nas pogoda ładna, prawie 10 stopni i chwilami pięknie świeci słoneczko
Ola K. Sewa, Kasiulla, Donatella ja tez nie wyobrażam sobie że mogałbym małą z kimś zostawić i tak jak wy mam czasami ochote gdzieś uciec
na poczatek witam wszystkie nowe mamy :-):-):-)
u nas pogoda ładna, prawie 10 stopni i chwilami pięknie świeci słoneczko

Ola K. Sewa, Kasiulla, Donatella ja tez nie wyobrażam sobie że mogałbym małą z kimś zostawić i tak jak wy mam czasami ochote gdzieś uciec
reklama
aga29
Fanka BB :)
Ja sobie moge wyobrazic, ze zostawie Erika w zlobku, zreszta juz jest tam zapisany i od 1go sierpnia bedzie tam chodzil. Mnie siedzenie w domu nie sluzy
, pewnie jestem wyrodna
;-) My tez niestety mieszkamy daleko od rodziny,wiec na pomoc ze strony babc nie ma szans
Gdyby stalo sie tak, ze zaczne prace przed sierpniem, to zciagne moja mame na ten czas, takie mamy plany.
Kurcze u nas pada caly czas, co za psia pogoda!

Gdyby stalo sie tak, ze zaczne prace przed sierpniem, to zciagne moja mame na ten czas, takie mamy plany.

Kurcze u nas pada caly czas, co za psia pogoda!

Podziel się: