reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

halo halo!!!!!!!! jest tu kto? wreszcie moglam poczytac coscie popisaly! hubert spi na szczescie! a ja na chwilke moja druga poloweczke wygonilam a co! on sie dzis wyspal wiec bedzie mogl sobie posiedziec potem a ja padne jak kawka!!!! juz bym spac poszla bo ciezkie dni mialam i noce no i zobaczymy co dzis bedzie!!!!
redmayka gratulujer mieszkania!!!!!!!! ktos naprawde pomyslal! super tez bym tak chciala!
lady ciesze sie ze wrocilas i wypoczelas! tez bym trak chciala odpoczac!

reklama
no myslalam ze moze jednak jest ktos? nie wiem czy potem siade do kompa bo wiecie jak to z facetami! pozdrowionka dla wszystkich calusy dla dzieciakow! :D :D :D

hej hej mordziulka ja jestem na 10 minut, bo o 19 kąpiemy małą
jak tam Hubcio??? mama nadzieje że juz lepiej???

redmayka tylko zazdrościć takiego prezentu, też mi się marzy mieszkanie 3-pokojowe, ale niestety muszę się cieszyć że mam własne 2 pokoje, bo wielu nawet tego nie ma

noelia Maja tez ma muzyczny ocean, my niestey kupiliśmy w sklepie i przepłaciliśmy chyba o 40 zł, ale Maja też zadowolona i to najwazniejsze :)

hej! jestem nowa wogule na tej stronie dostalam adres od siostry tzn mordziulki! tez jestem mama siedzaca w domu z dziecmi! bo mam az dwoje!

justus to justyna sz??
WITAM!!!
Jak Jasio pozjdze spac to popisze wiecej ale teraz mam troszke czsu bo sie wlasnie z tata bawi( smieja sie w glos) ale fajnie!!

halo halo!!!! ale tu cisza!! co to jakis bunt? gdzie wy sie podziewacie?
pycha no juz dzis bylo ok ale znowu po poldniu zaczol zwracac a my na przepustce jestesmy! a ja nie chce wracac do szpitala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jutro mam nadzieje ze bedzie oki dadza mu kroplowke bo od piatku tylko na tym zyje i ze dwie lyzeczki kliku i ciupke picia! Boze juz nie mam sily!!! a 3 kwietnia planowany szpital w warszawie!
sylwia tak to justyna moja sistrzyca!!!!! a co tez siedzi w domu to niech chociaz se popisze z nami! no sluchaj moze faktycznie jakis temacik rodzinny zalozymy jak doradzaly kochane WRZESNIOWECZKI??????????

teraz to juz ide spac! nie napiszcie za duzo bo znowy dluzej z czytaniem zejdzie i nie bedzie czasu na pisanie!!!!!

DOBRANOC!!!!!!!!!!

mordziulka to życze zdrówka Hubciowi i tobie wytrwałości!!!!! :) :) :) :)
a to dla Hubcia
d1cp.gif

Dziewsczyny tak patrzę i patrzę na te Wasze dzieciątka i nie m ogę się napatrzeć!Taki slodziaki ::) Moje też chyba takie były, ale kiedy? Juz chyba zapomniałam! Poprosze takiego słodziaka, ale już szybciutko!!!!!

reklama
Witam z wieczorka :):):)

NA tym forum jest zawsze najwięcej napisane :):) mam takie zaległości ze nie mogę sie oczytać :):):)

A co do fotelika to ja kupiłam w Tesco w promocji za 99 zł taki że Zuzia jeździ już z tyłu, a moja mama odkupiła od kogoś fotelik Maxi Cosi takie nosidełko za 30 zł i ma teraz wygodnie bo jak Zuzia jest u niej to ma ją w czym karmic :):)

Pozdrowionka

Do góry