reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja tez juz jestem. Dzidzia własnie zasneła a ja ide kawcie robic.

Kalinka cudo te stroje. Zawsze mi sie podobała epoka wiktoriańska ;D Czasami sobie mysle ze moze powinnam sie urodzic jakies 150 lat temu, choc z drugiej strony jakby tu zyc bez nowoczesnych wynalazków :p

Czyli tylko we dwie tu siedzimy?!
Ja latam po calym forum i szukam pierdulek.
A mam pytanko- mojemu Jasiowi pojawily sie wyczuwalne szorstkawe miejsc na ciele co to moze byc?? Zmienic oliwke?

Kalina pisze:
W tym różowym to usiąśc się nie dało, jak uważacie??
W tych poduchach z tyłu mozna by kota zmiescić...albo podręczny zapas chusteczek do nosa...

Ale ten styl! Nie dalo sie w tym dzidzi przewijac, karmić. Musi byc niania i pokojówka, a dama sobie spaceruje po ogrodzie i patrzy na rozkosznie gaworzacego brzd/aca w wozku i wzdycha...

Albo to dla panieniek bezdzietnych, nie da sie inaczej. ;)
Oj prawda prawda ::) Ale piękne to to jest niesamowicie! Myśmy byli w Liwi na turnieju rycerskim, bo synuś marzy żeby zostać rycerzem. Trochę mnie przeraziły kolejne obowiązki, bo przezcież takiego 6-latka należy dowieźć na takie spotkania, przygotować stroje pomóc czytać różne rzeczy żeby mógł zdobyć jak najwięćej wiedzy na ten temat. Jednak okazało się, że należy mieć 18 lat. smutek bykl wielki, ale podbudowali go, że trzeba mieć dobrą kondycję więc biegamy na basen, spacery itp. Myśle, że to bardzo fajne hobby. Są tez dorośli bawiąćy się w Indian - też super sprawa. Wszystko podporządkowane pod zainteresowania, ale dzieciaki jak sie przy tym dobrze chowają. A jaka te dzieci muszą mieć z tego frajdę, cały czas bawić się z rodzicami ::)

sylwia a zmieniałaś ostatnio oliwke na inną ? czy od urodzenia jasia stosujesz jedną i ta samą ?? bo jak tak to napewno to niejest od oliwki .Bo gdyby było to tych plam było by wiecej bo przecież smarujesz całe ciałko a nie kawałek :)

Ja bym poszła do lekarza jakoś przy okazji .

kalinka mi to sie podoba ten pierwszy model sukieneczki :) a ten ostatni to taki nieporeczny bo jak tu siąść ...a stac cały czas to też żle bo by mnie nogi bolały ::) :p

MOj Jasio wczoraj odkrył że ma nogi :p

Moje dziecko trenuje biegi na leżaco :D

Sylwia jesli smarujesz oliwka całe ciało to nie wydaje mi sie aby to było to.

te szostkie miewjca sa malutki jakies 1 cm na nozkach i na poluiczkach??
wiec co to ?? no i jakby mu sie skora luszczyla? chory czy ma za sucha??

Moje miały kiedyś cośpodobnego i lekarz po obejrzeniu powiedział, że to liszajowate 8) Nie groźne , choć nazwa straszna - przynajmniej dla mnie. Kazal mi smarować cotrimazolem. Takie od uczulenia na coś są raczej zajmujące większe powierzchnie. Ale ja też bym się z tym udała do siły fachowej.

reklama
Mój Macio ma sucha sóre miedzy brwiami ale jak posmaruje wieksza iloscia kremu to wraca do normalnego wygladu

Do góry