reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja moja Lenkętez prowadzam za raczki ponad dwoch miesiecy a od ponad dwoch tygodni sama zasuwa miedzy mna a Michalem :-) :-)
ale tez slyszalam ze za rączki sie dziecka nie powinno prowadzic tylko pod paszki :-) :confused: bo sie stopki wyginaja nieprawidlowo czy cos takiego :-)

Wszystkiego najlepszego dla Lenki z okazji urodzin :-) :-D :-) To dziś, prawda?

A wszystkim mamom i dzieciaczkom miłego słonecznego dnia.

Witam:-)
Podziwiam Was, że potraficie tu do tak późnej pory pisać. Ja o godz. 22.00 już bym najchętniej spała:baffled:. Dzisiaj u nas pobudka tradycyjnie o 6.30, a nocka też nieciekawa, bo postanowiłam nie dawać Kubciowi butli z mlekiem w nocy. W dzień już znowu je całkiem sporo, więc nie potrzebuje w nocy podjadać. No i był ryk przez 1,5 godz. (od.1.00). Woda nie za bardzo mu podchodzi, a mleczka nie dostał:no:. Teraz mam oczy na zapałkach, ale mam nadzieję, że co noc, ryczenie będzie trwało krócej;-). W końcu już nam przesypiał całe noce, więc wiem, że potrafi:tak:. Tylko, czy starczy mi sił:confused::baffled:.
Przede mną jeszcze dzisiaj prasowanie, bo ostatnio mi się nie chciało (Aga - przyślij, jak też coś masz;-):laugh2:). Zapowiada się fajny dzień:eek::-p.
Pycha - brawa dla małej Samosi:-).

Wszystkiego najlepszego dla LENKI :-):-):-):-):-):-):-)
dandypanda1nq.gif

Tak Olu to dzis :-)
dziekujemy bardzo
jakpomysle o tych prawie 30 gosciach brr :-D :-D :-D
ale mi sie dzis na wspominki zebralo :zawstydzona/y: rok temu malutka jeszcze w brzuszku byla a teraz mija juz rok .....jak ten czas szybko leci :-( :-)

mam nadzieje ze tort bedzie do odebrania - snilo mi sie dzis ze nie zrobili :-D :-D :szok: :-D

reklama
Witam! No sloneczny dzien to niestety sie nie zapowiada:no: ale przynajmniej nie pada:tak: Ja dzis sobie pospalam do 8:00:-) Moje dziecko oglada Teletubisie a ja na kompa myk:-D Pozdrawiam:tak: :-) :-)

Do góry