reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
nas tez zlał deszcz
teraz robie sosik dla mezczysz jak wroca z pracy zeby mieli co zszamac mala spi bo jaaks maruda byla
znacie jakies zabawy stymulujace nauke chodzenia:confused:

no z plecami to fakt daje popalic nie mowie bo caly czas jej nie prowadzam jak mam czas bo chyba tak tez cwicze nozki:confused:

Moja Vanesska to przy takim chodziku pchaczu duzo smigala za nim dobrze zaczela chodzic:tak: ,za rece tez ja prowadzalam ale nie dlugo bo sama dosc szybko opanowala pozniej chodzenie samodzielnie:-) .Na spacerze tez za reke mi sie nie daje prowadzic bo ona chce sama i juz:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :baffled: ;-)
kasiula matula chcialam wejsc na ta stronke co masz w podpisie ale niedadady:-( ;-)

U nas leje od godziny, porażka z tą pogodą! :-(

Iwonka - dobrze, że mi przypomniałaś o poczcie, mam książkę kupioną na allegro do odebrania i już tydzień się po nią wybieram... Moja durna poczta nie ma podjazdu dla wózka i nie wiem, jak to zrobię... :wściekła/y:

reklama
Zaraz bedzie ulubiona dobranocka mojej corki Bracia Koala ,pozniej szykowanko do spania i mama bedzie miala wieczor wolny:-) :-) :-)

Do góry