reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jeszcze raz serdeczne dzieki za zyczenia!! Erik bawi sie teraz z babcia, czesc prezentow juz dostal i byl zachwycony, od razu wszedl do wozu strazackiego i wywalil wszystkie pilki:tak: :szok: :-D Od mojego brata dostal takiego wielkiego misia z 1,50m,jak sie w niego wtulil,to zupelnie w nim zagzezl:tak: :-D Reszte dostanie w sobote, na oficjalnie imprezie urodzinkowej:tak:
Dzisiaj rano spiewalam mu sto lat, to sobie tancowal i nucil razem ze mna:laugh2:

U nas pogoda sie skiepscila, leje deszcz, a jeszcze pamietam w zeszlym roku jak lezalam na porodowce i sypal snieg:tak: :tak: Ach, jak ten czas szybko mija, ze az czasem szkoda:-(

reklama
Iwonka fotki jak tylko wgram, to pokaze, pewnie fajniejsze beda z imprezy urodzinkowej w sobote, to wowczas tez wkleje:tak:

Moze kładziesz ją spac z mokrymi włoskami,a mała śpi niespokojnie i wierci się trąc główką o poduszkę.Kacper też nieraz wstanie rano z kopą siana na głowie.Bo szamponu chyba nie zmieniałaś?

Moze kładziesz ją spac z mokrymi włoskami,a mała śpi niespokojnie i wierci się trąc główką o poduszkę.Kacper też nieraz wstanie rano z kopą siana na głowie.Bo szamponu chyba nie zmieniałaś?
O to chodzi ze wlasnie nic nowego nie zmienilam i zawsze postepuje tak samo

A może za często myjesz jej włoski i się przesuszyły:confused:. Dziwne:eek:.
Myje wlosy jej co dwa,trzy dni:tak: a te z tylu glowy sie takie zrobily co zawsze byly na nich loczki:confused:
Moje dziecko tez dzis wczesnie zrobilo sobie drzemke bo o 11;30:tak: Ja juz sobie pomylam podlogi i po zmywalam gary a teraz ide wstawic pranie.Zjadlam teraz drugie sniadanko z Mc Donalda bo Robert mi przyniosl:-p

Iwonka, Maksio też ma takie sterczące sianko z tyłu głowy, nie mam pojęcia czemu...

Moje dziecię właśnie na spacerze z nianią, i przywieźli sobie w wózku kota sąsiadów :-D Promenują mi tu pod oknem i przesyłamy sobie buziaki. Oj wolałabym też być na tym spacerze, zamiast przy pracy, ale cóż zrobić.

reklama
My też w końcu wybraliśmy się na spacer, ale złapał nas deszcz, więc krótko byliśmy. Zapomniałam powiedzieć, że Kuba spał 2,5 godz.:szok:.
Jesteśmy już po obiedzie i moje dziecię znowu coś zaczyna marudzić:baffled:.
Ja po hamburgerach z McDonalda zawszę kiepsko się czuję, dlatego jak już jesteśmy, to kupuję frytki. Ale żadko się tam stołujemy, zazwyczaj jak jedziemy w dalszą drogę i nie ma lepszej opcji.

Do góry