reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u nas dzis dziwaczna pogoda
świeci slonko a w 3sekundy zaczyna tak lać straszliwie ze nie chcialabym zeby zlapal mnie taki deszcz
musimy jednak wyjsc bo juz wczoraj emi nie byla na spacerku bo tez ciagle padalo a poza tym mamy kilka spraw na miescie malutka spi wiec czekam az sie zbudzi i ruszamy:tak:

reklama
Mc donalds -nigdy więcej :no: ,miałam brzuch jak w 7 miesiącu ciązy:baffled: :baffled: no może tylko szejka bym wypiła:-p :-p

Dzis dalsze poszukiwania wózka dla Emi ,nic mi sie niepodoba ,:no: mam nadzieję ze do soboty coś znajdziemy :tak: :confused: oglądałam tez lale ,wszystkie prawie sa na baterie :szok: i coś gadają piszczacym głosem ,a gdzie tradycyjne lalki ,plastykowe ,i długimi reconymi własami :confused: wszystko takie wydziwiane:dry: :baffled: :confused: :szok: :szok: :no: :no:

Czytaliscie na głównej stronie babyboom o czekoladowych maseczkach i balsamach ,chyba kupie czekoladę i wieczorkiem sobie zafunduję :-p :tak: :-)

Ależ wy macie tempo pisania :szok: :-D

Sto lat dla Erika!!! Najlepsze zyczenia chłopczyku! :tak:

U nas chyba burza będzie, bo niebo się granatowe zrobiło...

Witam Wszystkie Mamy
nareszcie mam wolne do pracy dopiero w piatek na rano a pozniej dopiero w poniedzialek na nocke

Ja maseczke z czekolady zamiast polozyc na twarz to bym zjadla bo uwielbiam czekolade:-)

reklama
A my bylismy w koncu na spacerze nawet w ten deszcz bo musialam iSC NA POCZTE i oczywiscie byla awantura:wściekła/y: :tak: Ja do dwoch okienek mialam sprawe do zalatwienia a tam jest tak goraco ze szok te baby siedza tam w krotkich rekawkach.Musialam tez zrobic jakies zakupy do domu bo juz szczur w lodowce wisial:-D a pozniej jeszcze troszke po podworku chodzilismy w ten deszczyk:tak: Ciekawe co moje dziecko na to gdybym miala na twarzy czekolade:confused: :-D :-D :-D :-D Wole ta druga opcje,bezposrednio do zoladka:tak: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :-p :-p :-p

Do góry