reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My tez w sobote mamy impreze ...jak pomyślę sobie o gotowaniu i pieczeniu to już mnie trzęsie :wściekła/y: :baffled: :eek: :dry: :baffled:

do jutra ide pocieszyć moją płaczacą córcię

Dziekuje za odpowiedzi:tak: Ten drugi domek chyba kupie ale jeszcze dokladnie popatrze czy nie ma jakiegos innego,podobaja mi sie wlasnie takie co sie same rozkladaja:-D :-) :tak:

Iwonka z tego,co wiem ciasto to nazywa sie w tlumaczniu na polski "trwala", mam nadzieje, ze raczej bez wlosow:tak: :laugh2: :laugh2: ;-) ;-)
Erik dostal wczoraj od sasiadow stolik wielofunkcyjny chicco i sie nim zachwycil:tak: caly czas cos tam przy nim majstruje i naciska:tak: woz strazacki z pileczkami, tez mu sie chyba spodobal, bo sie rzucal na te pilki caly czas:tak: :laugh2: :laugh2:

Proszę kliknąć na ikonę 'Szybka Odpowiedź' w poście powyżej aby aktywować Szybką Odpowiedź.
Jakies dziwne rzeczy sie dzieja mi na bb:dry:
aga my tez mamy ten stolik bo kupilismy na urodzinki Vanessy:tak: Do tej pory sie nim bawi i jest nim zachwycona.Teraz to zdejmuje blat i wlazi na ten stolik i stoi na nim:szok: :-D :-D :-D

reklama
Do góry