reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Alez dzisiaj napisalyscie :-D :-) :-)
My juz po pierwszej imprezie :-) jutro druga :-) a ja juz padam z sil :-) :tak: jak znajde chwile wkleje jakies zdjecia
Lenka wybrala ksiazeczke a potem kieliszek wiec albo bedzie opijac swoje literackie dziela albo po alkoholu bedzie pisala wielkie dziela :-D :-D wybieram opcje pierwsza :-D :-D

dziekuje bardzo za wszystkie mile zyczenia urodzinowe dla Lenki :-) :-) :tak: :-)

Wszystkiego najlepszego dla EMILKI I OLIWIERA z okazji ukończenia 2-go roczku:-):-):-):-):-):-):-)

urodziny.gif
kwiatki_czerwone.gif

Witam:-)
U nas dzisiaj ładna pogoda (na razie), mam nadzieję, że w porze spaceru też tak będzie, bo ostatnio zawsze uciekamy przed deszczem:baffled:.
Dziewczyny, czy wasze dzieci też tak nie lubią odsysania glutków z nosa:confused:. Mój drze się jakbym go ze skóry obdzierała:eek:. Sąsiedzi sobie pomyślą, że dziecko maltretuję, a ja tylko walczę z jego przytkanym nosem:baffled:.

Witam! U mnie od rana piekne slonce:cool2: Ale nie stety nie na dlugo bo zapowiadaja deszcz i juz jakies chmury widac:baffled: Moze zdaze jeszcze wyjsc na spacer ale musze sobie wlosy wysuszyc:tak: termometr przez chwilke pokazywal na zewnatrz 23 stopnie:tak:

Witam mały łazi mi pod nogami i chyba zaraz zmyknę.U nas pada od rana i jest paskudnie a do tego mam @.

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA EMILKI I OLIWIERA Z OKAZJI URODZIN

reklama
Do góry