reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moja kuchnia tez tonie w garach i balaganie ale jak tylko mala wstanie zamierzam isc na zakupy wzielo mnie dzis cos na bycie piekna lece kupic sobie zalotke do podkrecania rzes i moze jakis kosmety cień lub puder poczułam wiosne chyba;-):-D

reklama
Kasiulla - to chyba rzeczywiście wiosna;-):-).
A ja chyba mam coś z głową:eek:, nie mogłam się zdecydować jaką zupę zrobić, więc robię dwie. A jeszcze dla Kuby trzecią. Kuchnia cała zagracona i palników na piecu mi brakuje:szok::-p. Ciekawe, kto to pozmywa:dry:, bo o to, kto zje jakoś się nie martwię:-D.

Hej

Dziekuje bardzo w imieniu Emilki za życzenia ,jak się wyśpi to jej przekaże ,mojej dwóletce kochanej :tak:

Znów za wózeczkiem dziś lataliśmy i mamy ,piękny ,rózowo fioletowy w kwiatuszki ,ma wkład dla dzidzi i spacerówke i torbe i kosz na dole na zakupy;-) :laugh2: :laugh2: :laugh2: SLICZNY :tak: :tak: :tak:

Jutro impreza ,tez torcik i wciąż się zastanawiam czy jakieś miecho robić ,tak mi się niechce :no: :no: ale zrobie jak znam siebie ,sałatke kebabowa ,dewolaje i kotlety schaboe ,chleb i wsio ryba

Apropo wózków to właśnie mam dylemat, bo chcę kupić spacerówkę i kompletnie nie wiem jaką. A to kółka mi nie pasują, a to wygląd i wiecznie coś jest nie tak. Może wy coś doradzicie

Serdeczne zyczonka dla Emilki i Oliwiera, naszych 2latkow!!!

Czesc, u nas tez troche pada, nie mamy na razie czasu, by wyjsc z malym na spacerek. Ciasta juz zrobione i wyszly bardzo dobrze. Ja na razie porzadkuje to tu to tam:tak: Juz mi troche sil brakuje, ale jeszcze troszke i bedzie wszystko gotowe, no i oczywiscie zostalo dekorowanie pokoji:tak:

Uf my juz po obiedzie:-p w koncu nie padalo i nawet swiecilo slonko i myslalam ze teraz sobie jeszcze raz wyjdziemy na spacerek ale cos sie ciemno zrobilo:wściekła/y:
anaconda ja tez mysle o zmianie wozka i tez nie wiem na jaki:no: chyba jeszcze troche poczekam,przynajmniej do maja to wtedy cos kupimy:tak: teraz jeszcze te bloto i deszcze to stary trzeba dotrzec:-D
zuzia tobie chyba sie nudzi:tak: ;-) 3 zupy :szok: chyba lubicie te pierwsze danie:tak: :-)

Iwonka - zupy lubi moja Karolinka, więc głównie je gotuję. Mąż je obiad w pracy i nim się nie przejmuję;-). A tak wogóle, to obiad prawie zawsze jemy jednodaniowy, albo zupa, albo drugie, na dwa dania to by mi w brzuszku miejsca zabrakło:-D.

U nas pada na zmianę ze słonkiem. Maja śpi, ja obiadu nie gotuję bo na weekend wyjeżdżam do mamy, właśnie czekam aż się moje dziecko obudzi, nakarmię ją i ruszamy w drogę. U mnie też zawsze obiad na jedno danie, komu by się chciało gotować na dwa:-D :-D :-D . A u teściówki niestety zawsze było na dwa dania, ale jakoś mąż się nie domaga więc jest po mojemu.

reklama
Myślałam, że moje dziecko pójdzie spać po południu, ale słyszę, że szaleje w łóżeczku:wściekła/y::dry:.
Co do wózków, my jeździmy spacerówką od sierpnia (Kuba miał 4 m-ce). Kupiliśmy na szybko przed wyjazdem na wakacje Gracco Mirage Plus i nawet jestem zadowolona. Najważniejsze, że nic jeszcze się w niej nie popsuło (odpukać) i mało waży, bo tylko 7,5 kg. Łatwo się składa, więc szybko mażna go włożyć do autka. Kilka rzeczy mogłabym w nim "ulepszyć", ale i tak nie jest źle. Swoją drogą, to ciekawe kto projektuje wózki:confused:. Na pewno nie matki:-D. A jak Kuba będzie starszy, to mamy po Karoli taką zwyczajną "parasolkę" i wg mnie to najlepszy wózek dla chodzącego już dziecka, które w wózku zbyt dużo czasu nie spędza (bynajmniej nasza Karola taka była:-D).

Do góry