reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mija jeszcze niezrobiłam fotki : lezaczko , bujaczka, swietego spokoju :p bo ładuje akumulatory do aparatu .
Ale mam identyko jak ten : http://allegro.pl/item90030063_nowy_lezaczek_bujaczek_adbor_gwarancja.html
kolor : kol.06

Bo ja od nich kupowałam przed porodem.A Jasiek siedział w nim hm.....z 10 razy może .A tak to stoi w szafie :(
Mógłby tak stać jeszcze bo z leżaczka - bujaczka sie raczej niewyrasta chyba jak maluch ma z 2 latka i niechce mu sie bujać w nim , ale dostaliśmy na chrzciny super extra fotelik do karmienia i teraz niemam gdzie tego wszystkiego trzymać w domu :( a mamy tylko jeden pokoik no i kuchnie ::) .
I musiałam z czegoś zrezygnować ::)
wiec padło na lezaczek.

a i jeszcze dodam zeby było smiesznie ze kupiliśmy fotelik do auta i teraz juz wogole niema miejsca w domu .A w szafa jest mi potrzebna na ubrania ::)

Jak chcesz to moge ci go sprzedać za 45 zł

reklama
L4dY ja od nich kupowałam wózek ;D ;D ;D

a mam taki fotelik - nosidełko tez jak ty kupiłaś i w domciu w nim dzidzia lezy sobie.

Lady[/b Fajny tylko musiała bym poczekać na konsultacje z moją drugą połową..a on wraca dopiero w sobote z trasy po polsce. Ma też być we Wrocławiu bo ty chyba jesteś z tych okolic?
Może uda mi się go namówić żeby wskoczył na net zobaczył i skonsultujemy ,a jak będzie w okolicy to i odbierze
Choć wątpie żeby mu się chciało wrazie czego dzwigać  :p
Jak nie to nie będe wstrzymywać Ci sprzedaży bo może się okazec potem że poczekasz a my nie kupimy  :-[
Ale fajna sprawa,sadzałam małego w foteliku samochodowym ale ortopeda mnire ochrzaniła...nie wolno sadzać w takich wynalazkach przed 4 miesiącem a potem tylko w leżaczkach
No właśnie co ja się pytam kiedy twój maly z niego wyrosł ::)

Mija dlaczego ???
ja podkładam narazie pieluchy żeby było bardziej leżąco. A poza tym przecież one mają atest

mija ja bez fotelika samochodowego nic bym nie zrobila...........Kuba siedzial w nim od jakis 2 tyg........

i teraz z niego wyrosl i nie wiem w czym ja Go teraz bede sadzac!!!!

MIja spoko :)zastanowcie sie spokojnie

Ja mieszkam pod wrocławiem 36 kg.Wiec jakby co to może wpaśc po niego :)a jak mu sie niebedzie chcialo to wam wysle. A przed chwilka wytarabaniłam dwie reklamowy extra ciuchów Jaska ...zamałych >:D >:D >:D w militarnym stylu .Moje ulubione :) a ta kluska tak szybko rośnie :mad: >:D >:D

Wiec jakby co to to dałabym u jeszcze pare ciuszków dla Noesia bo mam takie małe spodenki oliwkowe i super bluze na zamek i ....ah ...ile tego jest ::)

:) dzieki Lady musze do Przemka zadzwonić i skonsultujemy

A co do fotelika to nie mam pojęcia,czemu nie :-[ a leżaczek tak,już mi kobitka nie wyjaśniła.
Ja też cierpie bo fotelik był sposobem na kompiel,gotowanie i czas w który chciałam coś porobić a Noe nudził się leżąc...co mam teraz położyć go na blacie kuchennym obok deski do krojenia ???
No i zmartwiłam się tym że jeszcze musze poczekać nawet z leżaczkiem 2 miesiące :mad: ale cóż jak ma mu zaszkodzić to będzie grana chusta...choc plecy mi padają

reklama
wiecie co chyba ile lekarzy tyle wersji bo ja z kolei słyszałam że chusty i nosidełka dopiero od 3 m-cy a i tego lepiej nie ale musze kupić nosidełko bo czasem nie mam jak cokolwiek zrobić

Do góry