reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale się dzisjaj naklikałam ;D na tydzien powinno mi wystarczyć :laugh:
Uciekam zabrać małego ze spaceru...choć tak śpi że kusi mnie żeby jeszcze został...buziak ciepły..oj czuje się dziś jak wyrodna mamuśka :-[
Lady czekam na wyliczenia - obliczenia

reklama
czesc kochane!!! jak cisza to cisza ale jak juz piszecie to jest co czytac?
ja wszystkie ciuszki zostawilam dla siostry bo akurat przy nadziei byla! my z hubkiem w domciu al;e jeszcze slabiutki na kroplowki rano chodzimy a w domku na kleiku i piciu po tronku! a teraz niedawno dostal 30 mil mleczka i nawet przyjol! mam nadzieje ze wreszcie wychodzi! bo zaraz znowu szpital

MIJA ja swojego Dawidka tez trzymam w foteliku..... :laugh:
nie wyobrazam sobie jakby bylo bez niego.....kuchnia ,lazienka.... zaczelam go lulac w foteliku juz od 3 tygodnia bo bardzo plakal i to mi uratowalo zycie...... Z jego bioderkami jest wszystko ok. wszystkie faldki rowne........! :)

ja mysle ze do konca zawsze sie lekarzom nie wierzy! i jak bedziesz mija pieluszkowac to bedzie oki a zreszta dlaczego mialby nie siedziec w foteliku co to ma do rzeczy? moze juz pisalyscie o tym ale ja wiecie ostatnio z doskoku! czytalam ale moze mi gdzies umknelo!
hubert w domku w wozku siedzi bo nasz fotelik za ciezki zeby go tak co dzien z samochodu na trzecie pietro nosic! a mam wozek po siostrze wiec korzystam. teraz zamierzam spacerowke kupic parasolke zwykla tylko szkoda ze nie rozkladaja sie do pozycji lezacej nie moge takiej znalezc. a chcialabym kupic juz bo 3 kwietnia mamy szpital to mialabym chociaz z tym wozkiem lzej. bo nasz bardzo ciezki jakies 11 kilo!

reklama
no gdzie jestescie kochane? ja do was przyszlam a tu nikogo?! pewnie sie drugimi polowkami zajmujecie moj w pracy tylko wczoraj mial wolne jak z buba bylo niedobrze!

Do góry