reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ksena23ja wchodze w TWOJE KONO potem w DANE PUBLICZNE a tam na dole jest ramka PODPIS i tam wklejam skopiowany adres.mam tam suwaczek i te zdjęcia ;)

reklama
no to już coś o sobie mówię :)
mam 27 lat, mężusia od półtora roku :) i kochaną niunię Majunię, mieszkam w Krakowie no i chyba na razie tyle :)
a to mój mały ślimaczek
maja366qn.jpg

maja142zs.jpg

a tutaj my razem
12dq1.jpg

Halcia ;D

muszę już spadać właśnie mąż zadzwonił do mnie komórką z drugiego pokoju że mam kończyć.Życzę miłej nocki,żeby wam dzieciaczki całą noc przespały ;D ::) ::)

;D noelia chyba z tym spaniem niemożliwe, Majka potrafi cycać co godzinę w nocy, a ja chodzę na rzęsach czasami,

Dziekuje wam bardzo babeczki.... ;)
bede probowala. ja niestety mam 33 lata i mieszkam kolo chrzanowa.jestem mama dwoch chlopakow 14lat i 3 miesiace.... ;D. Niestety mezusia mam juz drugiego i dopiero teraz jestem szczesliwa...... :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
ksena23 to nie niestety tylko na szczęście ;) ;D

SŁODKICH SNÓW BABECZKI

Ja się pojawiłam na chwilkę , nie mam czasu na czytanie tzn nadrabianie. Chciałam sie tylko przypomnieć , zebyście o mnie nei zapomniały ;) Mam teraz istną wojnę w domu z moim lubym. Wczoraj byliśmy o krok od rozstania się, nie wiem jak to dalej będzie, ale mam nadzieję, ze dobrze :(

Bużka wszystkim , jak wszytsko się unormuje to dołącze do Was , bo tu milutko ;D

Do góry