reklama
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
J Jasiowe rzeczy wczoraj prasowalam a nasze =lerza
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
czy ktoras z was znalazla w necie strone ze zdjeciami malych dzieciaszkow ( chodzi mi o takie profesjonalne np na roczka u taty w wielkim bucie) wiecie o co mi chodzi??
gaga
uzależniona
Witam mamuśki, mam nadzieję że mogę dołączyć, tez siedzę z moją małą w domku, na razie do końca sierpnia potem się zobaczy
Maja ma juz prawie 7 miesięcy i jest słodkim szkrabolcem
no to ja sobie coś o was poczytam i jak można to dołączę do was
Maja ma juz prawie 7 miesięcy i jest słodkim szkrabolcem
no to ja sobie coś o was poczytam i jak można to dołączę do was
L4dY-bIrd
doula
Czesc gaga
fajnie że jestes
Napisz coś o sobie i o Maji np.gdzie mieszkacie , co robicie , ile masz lat ,co lubicie ???
a może masz wspólne zdiecie z córeczką ? jak amsz to wklejaj
Nasze sa pare stronek wczesniej
wszystkie sie tu znamy i z checia cie do nas przyjmiemy
nie dziewczyny ??? ;D
Napisz coś o sobie i o Maji np.gdzie mieszkacie , co robicie , ile masz lat ,co lubicie ???
a może masz wspólne zdiecie z córeczką ? jak amsz to wklejaj
Nasze sa pare stronek wczesniej
WITAM MAMKI NOWE I JUŻ ZADOMOWIONE :laugh: :laugh:
Moja córcia już śpi,wybawiła się na całego bo ostatnio jej najlepsza zabawa to wyciąganie swoich ciuszków z komody,potem je dokładnie ogląda i sobie na szyję zakłada,wygląda to bardzo zabawnie. ;D ;D ;D
a dziś znalazłam trzeciego z kolei ząbka tym razem górna 1 bardzo się ucieszyłam,bo zęby póżno jej wychodzą
Moja córcia już śpi,wybawiła się na całego bo ostatnio jej najlepsza zabawa to wyciąganie swoich ciuszków z komody,potem je dokładnie ogląda i sobie na szyję zakłada,wygląda to bardzo zabawnie. ;D ;D ;D
a dziś znalazłam trzeciego z kolei ząbka tym razem górna 1 bardzo się ucieszyłam,bo zęby póżno jej wychodzą
reklama
Podziel się: