reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Super mój kwiatków pewnie nie kupi bo kaski nie wziął ale prezencik już dostałam jak byliśmy w Niemczech u siostry.
U nas cały dzień pada i nici ze spacerku nawet sunia nie chce wyjść jak zobaczyła deszcz to za drzwi nie wyszła.

reklama
A propos szczepienia to nam się znów odwleka - Maksik ma od 2 tygodni stan podgorączkowy. Lekarka go badała, gardło czyste, osłuchiwała (czysto), robiłam badanie moczu (leukocytów nie ma, więc raczej nie infekcja)... i już nie wiem. Czy przy ząbkowaniu ma prawo tak długo utrzymywać się podwyższona temperatura?

Witam
Wszystkiego najlepszego kobiety:-):-):-)
Mój mąż zabrał mi dzisiaj komputer i miałam baaardzo dużo czasu. Aż mi się nudziło;-):-D. Na szczęście już mi go zwrócił:tak:.
U nas dzisiaj dalszy ciąg dziwnych zdarzeń. Kuba zrzucił sobie kwiatek z parapetu na głowę i bardzo był zadowolony, że jest cały obsypany ziemią:baffled:. A kwiatek był z dużymi kolcami i go ukłuł, a Kuba nawet chyba tego nie zauważył. Potem przygryzł sobie język i krewka mu leciała:eek:. Ale jest też dobra wiadomość:-). Mały zaczyna coraz większe odległości pokonywać na nóżkach, bez trzymanki. I robi to coraz śmielej:tak:. Boję się tylko, co mi w domku jeszcze zmaluje, jak już zacznie tak naprawdę pomykać na nóżkach:-p:baffled::eek:.

Obiadek zjedzony i ruszamy na podworko:tak::-)
zuzia No prosze jak szybko chce Kubus swiat zwiedzac na swoich nozkach:tak::-)Tylko patrzec jak bedzie smigac juz na dobre:-):-):-):-)

Iwonka - piękne kwiatki, a Vanesska widać, że bardzo przejęta:tak:. U nas skończyło się na tulipanach, ale dobre i to;-):-).
Vici - na szczęście nie wszystkie dzieci, to takie łobuzy, więc nie przejmuj się na zapas, może Twój będzie spokojniejszy;-):-D.

reklama
My po kolejnym spacerku i teraz trzeba troche po mieszkac w domku:tak::-DMialo padac dzisiaj ale nie padalo na szczescie:tak:

Do góry