reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie, znowu wracam do was!!!:-) :-) :-)

Troszk emnie nie było,ale już wróciłąm.
Nie miałąm netu,bo zmienialiśmy sieć,a jak wlazłąm u koleżanki lub siostry to nie miałąm jak pisać, :szok: bo zaraz kazali schodzic z kompa.:wściekła/y:
Ale już was nie opuszcze na tak długo.:tak: :szok:

Iwonka 2006 dzięki za maila, miło żę pamietasz o mnie!!!:-) :tak: :-D :tak: :tak:

reklama
Witaj Naur:-)I zapraszamy do pomocy w pisaniu o wiele wiecej niz 90 stron:tak::-D:-D:-D:-D:-DSliczna masz coreczke :-)A te malenstwo w brzuszku ,to juz wiadomo czy braciszek czy siostrzyczka:confused::-)

Ewcia No wreszcie jestes:tak:Ale nie tylko ja za toba tesknilam,bo wszystkie Cie szukalismy :-):-):-):-):-):-):-):-)a jak staranka o baby:confused:I jak maz:confused:Jeszcze jest czy juz wyjechal:confused:Jak zdrowko u was:confused:

Hej Ewcia ,fajnie ze jestes i już takich numerów nam nie rób:no: :no: :wściekła/y: :-)

Naur witaj u nas i pisz :tak: ,śliczna masz córcie:tak: naprawdę ,ale pewnie z niej urwis jest

Iwonka ,na wynik trzeba czekać do wtorku ,napewno mam jakies skrzywienie ,ale co dalej to ortopeda musi mi powiedziec ,jak do niego pojadę ,jeszcze kurcze nie dzwoniłam :baffled: :dry:

Szczura to tylko w sklepie zoologicznym widziałm ,a domu to czasem myszki zawitaja ale szybko kończa ...na myszołapce

no i juz mi monitor siada:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mam juz zolty obraz az oczy bola jak sie patrzy:szok::baffled::dry:Nie mam kasy na nowy teraz,kupie uzywany za 60 zl na razie ktory rok pochodzi a w miedzy czasie jeszcze ceny spadna tych nowych:tak:

Moje dziecko właśnie wzgardziło obiadem:wściekła/y:. Dodam, że od 8.30 nie je. Ciekawe, co znowu:baffled:. Ja za to swój zjadłam bardzo chętnie:tak:;-).
Witam nową mamusię:-). Pisz dużo:tak:.
Ewcia - jak miło, że wróciłaś:-). Opowiadaj co u was słychać, bo my tu strasznie ciekawskie jesteśmy;-):-D.

Dziecko spi,obiadek sie gotuje a ja mam chwilke spokoju:tak::-)Monitor znow sie naprawil i jest normalny obraz:tak:ale i tak juz na jutro mam miec drugi.:tak:wole nie ryzykowac i zostac nagle bez was:szok::szok::no::no::-D:-D:-D

No i znowu tyle czytania :-)
Weronika już się wyspała a ja zdążyłam tylko obiad zrobić, jak już usiadłam do kompa to się obudziła więc pewnie zaraz będę uciekać żeby jakoś ją przekonać do zjedzenia obiadku. Nadal nie chce jeść :(

NAUR - to fajnie że tutaj trafiłaś bo możemy wreszcie pogadać. Ja niestety nadal nie mam dostępu do prywatnego pisałam ci na gg dzisiaj :)

EWCIA - miło mi cię poznać, ja też jestem 81 więc jesteśmy tak samo stare :-D

I pamiętajcie że o 17 spotykamy się na kawkę lub herbatkę :tak:

NOELIA - uważaj na siebie, może jakiś przystojny masażysta by coś pomógł?? ;-)

reklama
Do góry