reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
moja toska od godziny 13 to juz drugi obiadek jadla a i miedzy nimi jakies przekaski np. reszte paczka po cioci magdzi

no babeczki zadnej niema zeby pogadac??? no trudno to uciekam bede na pewno kolo wieczorka-poznego bo jak moja druga polowka przyjdzie to se pewnie siadzie

Co do proszku to ja urzywam lovelli.

Ale sie dzisiaj powkurzałam...pojechałam do PUP a tam mi pokoik przeniesli na pieterko i jak tu wles z wózkiem, musiałam małego wyciagnac wózek zostawic i isc podpisac jakies papiery. Potem bank - oczywiscie tez nie ma podjazdu dla wózku tylko 3 stopnie. Dobrze ze do sklepów mozna sie juz normalnie wózkiem dostać.

Jutro siedze w domciu i chyba zabiore sie za przygotowania na sobote bo w sobote najazd gosci. W nastepnym tyg mam urodziny i imieniny i musze dom przygotowac i jedzonko, a w piatek nie bedzie czasu bo jedziemy na rehabilitacje.

rany moja Majka je w dzień co 2 godziny, no góra co trzy, w nocy potrafi cycać co godzinę, choć ostatnio staram się ją przetrzymać
ja dalej piorę w lovelli i jakos nie spieszy mi się ze zmianą proszku, ja mam uczulenie na jakieś vizir, ariel i innego typu, więc wolę na małej nie sprawdzać

mój Maciuś je co 3 - 3,5 godziny a w nocy tylko raz sie budzi tak miedzy 3 a 4. Teraz juz ładnie spi.

Ja też pranko w loveli a jak z prasowaniem u was dziewczyny ?
Ja prasowałam wszystko a teraz w przychodni babeczki powiedziały mi że nie musze i żebym prasowała tylko tetry  :-[
Więc tak robie ale nie wiem czy to nie za wcześnie,choć Noe nie ma zadnych uczuleń i problemów ze skórą.
Choć wolałam prasować ubranka niż te cholerne tetry  ::)

reklama
Do góry