reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie wieczorem.
:-) :-) :-) :-) :-)
Ja tylko na chwilke, w sumie to pożegnać się i życzyć stosunkowo (hehe) dobrej nocki.
Czuje sie kiepsko,normalnie ten ból miesiączkowy,ja nigdy nie miałam bólu brzuchaNIGDY,a dzisiaj umieram z bólu:wściekła/y: :szok: ,normalnie mnie skręca i jeszcze ręce mi drętwieją no i plecy nawalją jakbym tone przeniosła na nich.
Idę się wykąpkać moze mi cosik lepiej bęzie,troszke luzu pod wodą he.
Dovbranoc,pozdraiwam.
Do juterka.

reklama
Hej

Ja tylka sie przywitac i powiedzic dobranoc:tak:

Jutro postaram sie więcej napisac ,choć postanowiłam troche ograniczyc siedzenie przed kompem ,bo mój kręgosłup sie skarży na mnie:baffled:

zapisałam się do ortopedy ,i mam niezły termin.........na czwartek ,byłam w szoku jak mi w rejestracji tak powiedzieli :szok: :szok: :szok:
jutro jadę po zdjęcia rtg .

świetne zdjęcia dziewczyny ,wszystkie i Ewci synek taki duzy i Pychy Majeczka taka wystrojona i a Kasiulka z ciebie śliczna mamusia i córcia sliczna
Nowaczka twoje zdjęcia z roczku tez świetne ,ja eż tak trzymałam Emilkę do dmuchania świeczki,póxniej pomyslałam ze mogłam ją na krzesełko postawić :tak: :-) :-)

Dziewczyny super zdjęcia.Miło jest patrzeć na szczęśliwe dzieci i ich mamusie:tak: :tak: :tak: .
Ta cholerna sepsa dalej zbiera żniwo w naszym mieście....brrrrrr

Dzisiaj chyba wszyscy jacyś wymęczeni.Mój Kacper też nie spał po południu i ledwo żył wieczorkiem.Teraz zasnął i mam nadzieję że prześpi całą noc.Jutro szczepienie:sick: :sick: :sick: .
Zmykam i życzę DOBREJ NOCKI

Witam wieczorkiem!
Donatella Spytaj sie twojej pediatry jutro co ona na ta sepse mysli i czy tobie tez bedzie polecac ta szczepionke.Ja juz jestem w 100% pewna ze nia bede szczepic moje dziecko:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Novaczka Moja corka na jesien miala buty nr 20 a teraz mierzac tym przyrzadem w sklepie obuwniczym wyszlo ze butki mam kupowac nr 22:tak::tak::tak:Takze jak myslisz o jesieni w tym roku to bym wymienila butki o dwa numery nawet(w razie co to skarpetka dodatkowa)bo juz teraz raczej nie bedzies juz ich zakladac,zima raczej nie powroci czy az tak zimno nie bedzie:no:
Kasiulla Zdjecia super i Ty i twoje male szczescie:tak:
Wszystkie dzieciaczki EXTRA !!!!!:tak::-):-):-):-):-)

Moje dziecko spi w swoim pokoju,ciekawe jak dlugo.Sama dzis chciala tam spac:tak::-)Ja chyba tez sie poloze zaraz bo nie mam z kim klikac:-(Pewnie juz sobie lezycie w smoich lozeczkach:tak:A moj oglada film na dvd wiec mam wolny komputer :tak:

dziekujemy za mile slowa :zawstydzona/y: :-) :tak: :-D

a wracajac do fryzur przede mna "ciezki" okres przejsciowy miedzy krotkimi a dluzszmi bo jakos takie krotki mi sie juz znudzily a mam je dopiero od grudnia
znajac mni epewnie cos jeszcze wymysle :-D :-D

podobno ta szczepionka na meningokoki co wlasnie te sepse wywoluja sa u nas niedostepne i trzeba je z czech sprowadzac :szok: :szok:

dziekujemy za mile slowa :zawstydzona/y: :-) :tak: :-D

a wracajac do fryzur przede mna "ciezki" okres przejsciowy miedzy krotkimi a dluzszmi bo jakos takie krotki mi sie juz znudzily a mam je dopiero od grudnia
znajac mni epewnie cos jeszcze wymysle :-D :-D

podobno ta szczepionka na meningokoki co wlasnie te sepse wywoluja sa u nas niedostepne i trzeba je z czech sprowadzac :szok: :szok:
Tez cos slyszalam ze ich nie ma tak w aptekach.Mialam czekac z ta szczepionka do drugiego roku ale po tym co sie slyszy to sie zastanawiam nad wczesniejszym terminem:confused::confused::confused::baffled:

ale mnie naszlo juz po 23 a ja wlasnie zjadlam cale pudelko pomidorkow koktajlowych i kilka plasterkow tyrolskiej :szok: :-(
i nadal jestem glodna :-p :-p :dry:

ale tu dzis pustki :szok: :-D :-D

reklama
ale mnie naszlo juz po 23 a ja wlasnie zjadlam cale pudelko pomidorkow koktajlowych i kilka plasterkow tyrolskiej :szok: :-(
i nadal jestem glodna :-p :-p :dry:

ale tu dzis pustki :szok: :-D :-D
Ja tez wlasnie przyszlam z parowkami i czterema kromkami chlebka razowego.Juz powinnam spac ale i tak nie usne jak gra telewizor:baffled:A pustki to rzeczywiscie sa:tak:

Do góry