reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam ja dziś później bo Victor postanowił wcześniej wstać.
Zuzia zdrówka dla Kubusia
Dziękujemy za życzonka

reklama
Witam, dziewczynki :-) Przede wszystkim dziękuję za wczorajsze słowa wsparcia w temacie czepiającego się męża. Nie będziemy się poddawać, a co tam!

Leika, może maluszek się nie najada, że tak często chce jeść? Karmisz w nocy cycem? Może butla kaszki by pomogła? U nas tak było, Maks był głodny i głodny, jak dostawał kaszkę to wreszcie spał normalnie....

Zuzia, dużo zdrówka dla maluszka, oraz zrozumienia dla Ciebie ze strony szefowej!

Serdeczne życzenia dla Victorka!

A oto moje młode jedzące pierogi ruskie :-)

Leika, gdzie byłaś ostatnio nad morzem? My bylismy w Mielnie.

Hihi Maks na zdjęciu wygląda jakby miał różowe rajstopy, a ma czerwone ;-)

witam

moja Maja wstała o 7 i do tej pory marudziła, chwilami to tak ryczała, że miałam ochotę wyjść :baffled: zwalam to na wychodzące 3 ... chyba :confused::no: i na p-rzymusow pobyt w domku, bo pogoda do bani :no:

Vanesska ślicznie wygląda w różowym, bardzo jej pasuje ten kolor :-)

a Maksio jak apetycznie je pierożki :-) a rajstopki u mnie różowiutkie :-D

Leika moja Maja dopiero 2 miesiace po roczku przestała budzić sie w nocy :no:

zuzia zdrówka dla Kubulka :-) olej szefową :-( i współczucia dla męza ;-):-D

cloe tydzień u teściowej :confused::szok: nie dałabym chyba rady :-D

U nas też pogoda do bani, czasem wychodzi słońce, ale strasznie wieje:szok:. Z moim chorowitkiem nie mogę niestety iść na spacer:-(. Zapomniałam wam powiedzieć, że lekarz u którego wczoraj był Kuba, skierował go na wymaz z noska:szok:. Jestem w szoku, bo pierwszy raz nam się zdarzyło, żeby lekarz tak sam z siebie zlecił wymaz;-).
Leika - mój Kuba też dopiero po odstawieniu cyca zaczął przesypiać nocki:tak:. Może u was też tak będzie:confused:.
Ola - pięknie Maksio wcina pierożki:-) i rajstopy też bardzo ładne:cool2:. Mój też często chodził w różowych po siostrze:-D.
Wiecie, że mój kaskader przed chwilą sam wlazł na łóżko piętrowe, na samą górę:szok:. Chyba za chwilę zacznie się na drzewa w parku wspinać:-p.

hi hi Maks nie ma ani jednej różowej rzeczy, nie wiem czemu wyszły takie różowiutkie jak dla dziewczynki ;-)

Zuzia, fajnie że zrobicie wymaz z noska, będziesz dokładnie wiedziała, co tam siedzi. Nam lekarka nie dawała skierowań na takie badania (mówiła proszę zrobić posiew a ja robiłam prywatnie), jak sama widzę, że coś się dzieje to robię wszystkie badania sobie i Maksowi prywatnie, tyle że czasem to sporo kosztuje.

Wklejam jeszcze kilka fotek z kwietniowego wyjazdu do Niechorza (z Mielna jeszcze nie przekopiowałam z aparatu). Jedną z najwazniejszych atrakcji była koparka, a pan operator pozwalał Maksiowi do niej wchodzić...

Ola - fajne zdjęcia:tak:. Też byliśmy w Mielnie (i w Unieściu), ale już dwa lata temu:-(. Ech, pojechałabym nad morze, ale czemu to tak daleko:baffled:.

A nam daleko w góry, szczególnie w Bieszczady, gdzie lubiliśmy jeździć. Zresztą w Tatry też...ech kiedy ja tam znów pojadę?? Tęskno mi!

Witam moje dziecie dziś wcześnie wstało i trza było 2 drzemki.My już po spacerku pogoda do kitu bo raz pada raz nie a teraz mały śpi a mamusia:-Djak widać na bb:-)

reklama
Witam! Moje dziecko dzis bez drzemki:szok:ale to chyba dlatego ze spalismy dzis parwie do 9 :tak::tak::tak::tak::tak:Pogoda w kratke:wściekła/y::eek:
Leika no niestety dopoki bedziesz karmic piersia to sie nie wyspisz w miare normalnie.Znam ten bol.Moja Vanesska czym starsza tym wiecej razy sie budzila w nocy na cyca.Potrafila nawet kilkanascie razy w nocy sie budzic na cyca az powiedzialam soebie dosc :szok::tak:;-):-)
zuzia Zdrowka dla Kubusia :tak:
Olak fajne fotki i (rozowe rajstopki);-);-);-);-);-)
cloe oby scie zostaly przyjaciolkami z tesciowka ;-);-);-);-)
Pycha Dzieki za Vanesse :tak:Ale to prawda ze w rozu jest jej najlepiej.teraz kupilam jej ekstra rozowa kurteczke sztruksowa Barbie :-D:-D:-D:-DJeszcze jest za duza ale nie moglam sie oprzec jej:eek::-D

Wiecie ze WerEla sie do mnie odezwala i miala sie pokazac n naszy watku ale cos sie znow zagubila.

Do góry