reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-) U mnie tez jest piekne slonce teraz i juz cieplutko a rano tez byla burza i nawet przed 6:00 zrobilam zdjecie teczy:szok::-D Bo spac nie moglam:no:
Moje dziecko juz od rana rozrabia,znow wysypala mi ziemie z kwiatka:wściekła/y:teraz grzecznie oglada Klub myszki Miki :-D
tecza:

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
moja przytulanka dzis rano:tak::-)

reklama
Dzieńdoberek.Ja dziś później bo moje dziecie postanowiło wstać już o 5.30:szok: co prawda przetrzymał w łóżeczku do 6 ale i tak spania nie było.
Zuzia dzięki za rade poszukam i popytam co tu mają.
Mimo wczesnej pobudki mam super humorek może to przez pogodę:confused:

My już po pierwszym spacerze, poszliśmy wcześniej niż zwykle, bo w południe będzie za gorąco. Pogoda jest ssssuuuuuuuuppppeeerrrrr:tak::tak::tak:.
Teraz mały poszedł spać, a na mnie czeka góra prasowania:-p:baffled::dry:. Do tego mąż dał mi cynk, że jutro wieczorem przychodzi kobita z biura nieruchomości podpisać umowę (będziemy sprzedawać mieszkanie) i trzeba zrobić gruntowne porządki:-p:-p:-p. A mnie się tak nie chce:dry:.
Muszę się też pochwalić, że mój dzielny synek zaczyna wydmuchiwać sam nosek, na razie jeszcze słabiutko mu to idzie, ale widać, że wie już o co biega:cool2:;-):-D. Mała rzecz, a cieszy:-):tak:.
Idę prasować:errr::oo2::no2:.

Zapomniałabym...
Iwonka - super zdjęcia, to już chyba nowym aparatem:confused:. My też mamy Olympusa (ale nie cyfrówkę) i robi piękne zdjęcia, choć już go raczej nie używamy. Cyfrowy mamy Kodaka i też jest świetny.
Vici - to może Victorek powinien zawsze tak wcześnie cię budzić, skoro tak dobrze to wpływa na twoje samopoczucie;-):-D:sorry2::rolleyes::wink:.

Oj prasowałam wczoraj ale łącze się z tobą w bulu Zuzia :-D:-D
Super sprzedawajcie i przeprowadzajcie się do domku bo już z niecierpliwością czekam na to jak tam wam sie mieszkać będzie.Cisza,spokój,zero sąsiadów och jak bosko.

Dzień dobry kobietki.
U mnie rano lało jak z cebra,deszcz i deszcz,a teraz zapowiada sie piekna pogoda,słonko za oknem i 21 stopni,no to ciepełko przyszło chyba w końcu. My już po śniadnaku.a ten mój mały niejadek to normlanie nie wiem cyzm żyje chyba powietrzem,musiałam z pasem na niego czatować,aby zjadł dwie bułęckzi i jajo.
My jedziemy na zakupy dizsiaj do hiperka,troszke sie nam nazbierało do kupienia.

A laski z tą moją dietą to obadamy,ja dopiero od pon następnego jak mąz wyjdedzie,bo będzie sie z emnie brechal z esie znowu odchudzam jakz wykle..:wściekła/y::-)

Iwonka ja odwiedzam blogaska non toper..Fajne fotki zrobiłaś,nowy aparat ci służy widze;-). A ta tęcza tak z rana,kobieta spać nie możesz/?Iwonka ty zrób małej jakiś ogródek,bo widze,że ją do ziemi i kwiatków ciągnie.:-D:-);-)
Aga no to szybkiego powrotu do zdrowka..
Zuzia u ciebie normalnie lato pełną parą...:-);-)
Miłego prasowania i gratki dla synka za fajne postępy w dmuchaniu..:-Dnoska.]
Miłego dnia wsyztskim...

Witajcie Kobitki;
i znowu tyle czytania...:tak::tak::tak::tak:.Moje dziecko zasuwa że aż ...
Juz sobie nie posiedzę przy tym piechurze:-D:-D:-D.
Ale za to zupełnie stracił apetyt,makabra.Nie dość że niewiele moze jeść to i na to się wypiął.Niedobrze mi się robi jak nadchodzi pora karmienia.Obowiązkowo przegląd wszystkich zabawek,zawartości szuflad i oczywiście matka musi cały czas śpiewać różne piosenki.A talentu to ja niestety do śpiewania nie mam:baffled::baffled::baffled:.Mam nadzieję że to przejściowe problemy-właśnie przebiła mu się dolna lewa czwórka.Chociaż przy poprzednich zębach nie było takiego cyrku.Sama już nie wiem...

W czwartek idziemy się szczepić p/meningokokom.U nas sepsa dalej szaleje.Nie wiem czy dobrze robię alezdecydowałam zaszczepić małego.Szczepionka leży w lodówce już 6 tygodni i czeka na dobry czas po poprzednim szczepieniu.Właściwie co lekarz to inna opinia na temat szczepienia takich małych dzieci:eek::eek::eek:.
A pogoda u nas dzisiaj superancka,chociaż pewnie zrobi się duszno bo zapowiadali burze na popołudnie
Miłego dnia Kobitki:tak::tak::tak::-):-):-):laugh2::laugh2::laugh2:

Prasowanie skończone, jeszcze zaliczyłam depilację:-p. W końcu lato piękne, trzeba się do porządku doprowadzić:-D:-D:-D;-);-);-).
Teraz jeszcze mam plan, żeby zrobić naleśniki z serem dla mojej Karolci, bo ostatnio je uwielbia. Nie wiem tylko, czy mój mały paskudek mi pozwoli cokolwiek zrobić:baffled:.
Donatella - Kubie wychodzą górne czwórki i też ma mniejszy apetyt. Nie ma się czym przejmować, na pewno wszystko wróci do normy:tak:.
Ewcia - dwie bułeczki i jajko to dużo jak na taki mały żołądek:szok: Może ma mniejszy apetyt i nie potrzebuje tyle, a tym pasem to go zniechęcisz do jedzenia całkowicie:eek:.

reklama
Witam my już po spacerku i po odwiedzinach u znajomej.Mały wyszalał sie u nich na ogrodzie i teraz śpi.Obiadek z wczoraj w domku czyściutko ach żyć się chce:yes:

Do góry