reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie.:happy:
Ja oczywiście wczoraj już się nie wyrobiłam na BB. :baffled:Jak usiądę przy blogu, to zawsze coś nawymyslam nowego i bawie się 2 godziny, zaraz potem budzi się dziecko i..po sprawie. :baffled:Ale dziś nadrobiłam. :happy:Zaraz pójdę sprawdzać dietę Agi, to się okaże czy ona dla mnie.. :confused:
A blogi na dobrą sprawę prowadzę 2, swój i Siostry, bo ona nie ma całkiem czasu, uczy się bidulka do egzaminów.:eek: 2 lata temu zaczęła szkołę i gdyby nie Paweł, to spokojnie by się uczyła, a tak to absolutne wariactwo. WYobrażacie sobie 4 dzieci, w tym jedno 4-miesieczne, pies i mąż-policjant? Nie wiem jak ona się wyrabia.:no: Wprawdzie tamte dzieci, to już sporawe: 11, 7 i 6 lat, to i pomagaja przy Małym, ale i tak trzeba przypilnować z lekcjami, pójsć na zebrania, na szkolne przedstrawienia itp.. Więc ona mi pisze, a ja jej wklejam gdzie trzeba. Obiecała, ze jak się już skończy szkoła (na koniec oprócz normalnych egzaminów są państwowe i tych boi się najbardziej) to przyjedzie bym jej pokazała co i jak, to juz sama będzie pisać..:tak:
Pogoda u nas zwariowała. Albo zimno, ze strach nos wystawić, albo ukrop, że mózg się lasuje. Czy nie moze być NORMALNIE?? Dziś uciekałam z Niuńką, bo choć obie ledwie ubrane, to spocone, ze wykręcać można. A ona dopiero co wychodzi z choroby, to nie chce by ja taka spocona zawiało.. :no:

juz mi przylazła na kolana i pisze... :baffled::wściekła/y:spadam, bo ja udusze.. :wściekła/y:
pozdrawiam:happy:

reklama
Ja tylko na chwilke wpadlam napisac ze jade z Vanesska do znajomej pediatry zaprzyjaznionej po recepty na meningokoki i pneumokoki... io na przeglad skory bo cos ta wysypka znow sie powieksza:wściekła/y: a pediatra jest tez alergologiem.
Ewcia ogrodek jest u nas i ziemi czarnej tez ma pod dostatkiem oprocz swojej piaskownicy i zielonej trawki:tak::-)
Oj juz nie mam czasu wiecej odpisywac,moze pozniej wieczorkiem.To do pozniej:-)

Oj ale mi Admin na moje zyczenie poprawil bloga na smykach,tylko pierwsza strone musi mi jeszcze znow poprawic,bo teraz mam czarno na calej stronie a chcialam miec tylko po bokach tak jak jest w galerii. Dobra uciekam bo juz jedziemy.

Dzien dobry, u nas tez pogoda sie poprawila, my juz tez prawie wrocilismy do formy:tak: Troche jeszcze jestem oslabione,ale daje rade. Moj maly tez zabkuje na calego. Idzie mu "stado" zebow trzonowych i go to chyba bardzo meczy, bo jest oslabiony i w nocy sie budzi, co mu sie nigdy nie zdarzalo:no: Mam nadzieje, ze mu juz wyjda w koncu te zeby i bedzie spal spokojnie:tak:
U nas czwartek jest wolny, szkoda tylko, ze w piatek znow "orka" w pracy.
My na razie nie planujemy urlopu, wiem tylko, ze we wrzesniu odwiedzimy moja rodzine w PL i tesciowa. Na prawdziwy pojedziemy pewnie w przyszlym roku:tak:

I wrocilismy od pediatry i powiedziala ze w pierwszej kolejnosc jak najszybciej za szczepic na meningokiki oraz ospe za jednym zamachem.To sa najwazniejsze szczepienia przed wakacjami.Kobieta dobrze mysli bo zblizaja sie wakacje i cale Opole i wojewodztwo gdzie teraz najwiecej przypadkow sepsy odnotowano,ruszy na wakacje i moze choc nie musie sie to rozniesc ta nieszczesna sepsa.Zaraz po tej szczepionce mamy za szczepic na WZW typu A no i pneumokoki.Mowila ze znow miala ciezki przypadek dziecka chorego na ospe ktore w koncu wyladowalo w zakaznym szpitalu bo skora zareagowala stanem zapalnym calego ciala i dziecko ma jedna wielka rope na swoim ciele. A I KU PRZESTRODZE! Dziecko dorwalo w swoje rece Fornit do mebli,wiecie taki w tubce jak krem i chcialo sobie tak jak mama sie kremuje posmarowac sobie buzke i tym Fornitem posmarowalo sobie oczy!!! Lezy w szpitalu i walcza o ozdyskanie wzroku dziecka...

Zapomnialam napisac o najwazniejszym.Ta wysypka prawdopodobnie jest od jakiegos u gryzienia owada bo powiedziala ze to nie jest napewno reakcja alergiczna.Przepisala mi masc z antybiotykiem i zobaczymy co bedzie dalej.Mam smarowac dwa razy dziennie.
Dobra zmykam spac bo i tak nikogo nie ma.Dobranoc

Witam z rana u nas jest ciut lepiej z Victorkiem ale katarek dalej jest.

Victorek chodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! wczoraj przeszedł pół przedpokoju a to jakieś 4 metry:szok:

Witam! Moje slonko spi jkeszcze a ja myk na kompa z rana bo pozniej to moge nie miec czasu.Na dworzu juz jest goroco i swieci piekne slonce.MILEGO DNIA ZYCZE:tak:

Gratulacje dla Victorka :tak::-):-):-)
dzieci_190.gif

reklama
Do góry