reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Buziaczek ale się za robotę wzięłaś!:baffled:Mam nadzieję ze ktoś Ci w tym pomagał bo jak sama to robiłaś to może chciałaś szybciej dzidziusia na świat wygnac:szok::-) A tak bez żrtów to jak już będzie po wszystkim i będziesz miała chwilkęby do nas zajrzec to napisz jak i co i wogóle...:tak::-DPowodzenia i zdrówka dla Ciebie i Niuni!!!
Iwonka a co nie chcesz jeszcze teraz dzidzusia?
Ja to już mam dwójkę i więcej nie chce- zresztą chyba zdrowotnie też już bym rady niedała:tak:
Zmykam już się kąpac a potem jeszcze serial obejrzę- skazany na śmierc żeby mężowi relacje zdac:-D i spanku. Papa! Dobrej Nocki!

reklama
WITAJCIE

DAWNO MNIE TU NIE BYLO ALE NIE MAM OSTATNIO CZASU NA NIC ALE MAM NADZIEJE ZE MNIE PAMIETACIE:-),

OD OSTATNIEJ SRODY SIEDZE W DOMU NA CHOROBOWYM BO MI PALETA NA NOGE SPADLA I MIALAM PAZNOKIEC DO SCIAGNIECIA CHOROBOWE MAM DO PIATKU CZYLI W PONIEDZIALEK NARESZCIE DO PRACY:-)

CO DO ROCZNIKOW TO JA JESTEM 82 PIERWSZEGO SYNKA URODZILAM MAJAC 18LAT I 4 MIESIACE I OBIECALAM SOBIE ZE NASTEPNEGO BOBASA CHCE MIEC ZA 5LAT I TAK SIE STALO, A TYM MOMENCIE MAM UKONCZONE 25 LAT DWOCH ODCHOWANYCH ŁOBUZOW I DOBRA PRACE-- CZEGO CHCIAC WIECEJ

POZDRAWIAM

CLOE GRATULACJE

Buziaczek nie pracuj tyle i uważaj na siebie. Od razu przyjemniej pewnie masz w domciu jak łóżeczko już stoi. Ja siedziałam przy łóżeczku i ciągle poprawiałam pościel;-)

Cloe GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To kiedy zmajstrowaliście fasolkę:confused: Uważaj na Was:tak:

Babeczek nie robiłyśmy dzisiaj bo kupiłyśmy 8 pączków w Auchan i się objadałyśmy cały dzień, nawet teraz wszamałam jednego a miałam nie jeść na noc:szok:
Jutro mam egzamin i jakoś o nim zapomniałam. Nie uczyłam się ale może jakoś się uda. Do Weroniki przyjdzie koleżanka moja żebym mogła spokojnie pójść do szkoły.
Kurcze ten potwór mały nie chce zasnąć. Chyba jednak też już nie będę jej kładła w dzień to może wieczorem będzie zasypiała o przyzwoitej godzinie.

Czarna ja ciebie rozumiem bo pracowałam jako kelnerka i barmanka w Niemczech w knajpie tureckiej kiedyś dawno dawno temu. Tam to dopiero było strasznie bo to okropne pojebusy są:wściekła/y: Debile i tyle. Ale kasę fajną sobie zarabiałam. Zawsze pracowałam tam na wakacje i ferie.

Zmykam już ogarnę, troszkę domek i do wyrka wskoczę może dzisiaj wcześniej. Marcin zrobił sobie wychodne na siłownię bo mu powiedziałam że przytył i nie dba o siebie:-D
Życzę miłej nocki })i({

cloe ogromniaste gratulacje :-):-):-):-):-):happy::happy::happy::happy::happy:

a wczoraj moja przyjaciółka urodziła córeczkę Małgosię, strasznie sie ciesze :happy: i żal mi że nie moge małej zobaczyć, bo dzieli nas ponad 200km :-(

a co roczników to ja jestem 79, a Maję urodziłam jak miałam 26 lat

dziekujemy wszystkim za życzenia zdrówka :-) mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie spokojniejsza

Ja uwazam ze nie za wczesnie gorzej jak pozniej sie okarze ze jest nie rozlozone zreszta potem nie mielibysmy z mezem czasu bo On pracuje , a poscielke zmienie na inna-czysta !! i tak ja przykrylam na wszelki wypadek!! hehe ubranka mam pochowane ...nie nie sama tego nie robilam :-p:-p:-p

Dzięki za gratulacje!:-)
Muszę się przyznać że nie czuję się jakbym była w ciąży. Nic mnie nie boli nie mdli nie czuję się zmęczona mam nadzieje że nie okaże się ze żadnej ciąży nie ma a wzrost hormonów to tylko moja psychika:dry:
Muszę zdobyć troche inf. dot. urodzenia dziecka na urlopie wychowawczym
Ania138 tu mam pytanie do ciebie Wysyłam ci wiadomość na priva:tak:
Czarna Werela staraliśmy się od miesiąca więc dzidzia będzie na luty marzec:tak:
Iwonka to brać się do roboty;-):tak:Tak apropo to jesteśmy ten sam rocznik:tak:
Anaconda super że oparzenia sie goją :tak:
Acha Czarna błagam nie mów o jedzeniu w restauracjach nie chę wiedzieć:szok:. Takie wyjścia zawsze były dla mnie przyjemnościa a jeśli za dużo będę wiedzieć to przestaną być:no:. Nie ma to jak słodka niewiedza;-)

No właśnie to Buziaczek pytał się jak długo się staramy:zawstydzona/y: Znowu coś mi się pomieszało:zawstydzona/y:
Buziaczek staraliśmy się od maja:tak::eek:
Podziwiam cie za dziewczyno za taką ilość energii:szok::tak: J w końcówce ciązy poruszałam się jak słoń i tak wyglądałam:baffled:

reklama
aniab ja chce miec dzidzi jeszcze tylko sama nie wiem czy juz:confused::eek::-)
buziaczek ja tez z miesiac wczesniej mialam juz lozeczko zlozone poscielone i pol torby spakowanej do szpitala :tak::-)
Ide troszke po pracowac na blogasku Vanesski:) Zapraszam cioteczki w odwiedzinki :tak::-)

Do góry