reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana.Dzisiaj wycieczka mnie czeka do dermatologa bo do kontroli muszę iść.Mam nadzieję,że szybko pójdzie bo mimo umawiania na godzinę to i tak się czeka.Victor musi iść ze mną bo nie ma kto z nim zostać to może fory będę miała.

reklama
hej

a my dziś będziemy mieć towarzystwo, moje sieostrzenice beda u nas trochę, wiec będzie wesoło

a teraz zmykam, bo Maja próbuje dobrać sie do klawiatury
ide na kawkę :-) pa

Witam Dziewczynki :-)

W odroznieniu od poprzednich dni mam dobry chumor:-) i mam nadzieje ze taki sie juz dzisiaj utrzyma do konca.Milo tak z samego rana z wami pogadac.
Iwonka dzieki wielkie za adres stronki sprobuje wstawic suwaczek jak tylko bede miala troszke wiecej czasu niz w tej chwili, teraz Igor biega na okolo mnie i wykrzykuje cos do mnie w swoim jezyku;-)

mmmm kawka z rana to dobry pomysl, ja tez zaraz ide:-)
Vici ale sie masz dobrze ze Twoj syneczek jeszcze spi o tej porze, moj najczesciej budzi sie miedzy 6 a 7 ale zazwyczaj jest to blizej 6 a czasem nawet przed:baffled:

lece na ta kawke buzka

reklama
Do góry