reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej babeczki :-):-)

ale mnie tutaj dawno nie było!!
u Nas wporzadeczku, Kuba rosnie jak na drozdzach, łos pojechał w delegacje i jestem narazie słomiana wdowa hehe :happy2::happy2::happy2:

za chwilke wybywamy na spacerek, szkoda pieknej pogody!!!!

reklama
Witam:-) U mnie piekne slonce bylo od rana a teraz sie chmurzy a ja pranie wstawialam:angry:
Ewcia a co w koncy twoj maz powiedzial na pomysl twojego taty,co zdecydowaliscie?
Agatka No i wreszcie juz masz suwaczek:) Mozewz sobie tez zdjecie wkleic:tak:
Joaska no faktycznie juz baaaardzo dawno tu bylas:-)
Dobra lece ku[picgdzies ten vanish w sprayu

Nie no 5 stron musiałam z rana przeczytac:szok:Co tu taki ruch?:-D Dzień dobry! Dziękuję kobitki za życzenia- bardzo miło mi się zrobiło:tak::-)
Buziaczek super że się odezwałaś i że wszystko ok- ja córkę urodziłam w 38 tyg a syna w 41:tak:Także jeśli już dobrnęłaś do 38 tyg to możesz rodzic:-D
Czarna przykra sprawa, ale niestety tak bywa:tak:Ja znam wiele takich przypadków z miejscowości w której mieszkałam przed slubem i to praktycznie wśród młodych osób- moich znajomych także zawsze to pozostawia dziwne uczucie i myśli:-(
Agatka w końcu ci się udało z suwaczkiem! Brawo! Powoli się wszystkiego nauczysz, my też przez to przeszłyśmy:-)
Joaska faktycznie wyrół ci synek- ładny chłopak:-)
Vici jak zwykle pierwsza:tak::-D
Pycha a co ty się z Agatą zmówiłaś na tej poczcie?:rofl2::-D
No a ja robię dziś pranie i znów pół dnia straconego bo ja nie mam pralki w domu tylko tu sąpralnie w piwnicy i trzeba latac:tak:ale za to odrazu suche przynoszę bo są suszarki:happy2:No to zajrzę w międzyczasie:-)

Dzień doberek!
U mnie jakieś chmury na niebie :tak: ale upał i tak jest :baffled: Muszę iść dziś do siebie do pracy :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: muszę wyciągnąć jeden świstek :wściekła/y: ło matko:-( jak sobie pomyślę, że zobaczę moją szefową to już mi słabo :-:)wściekła/y: jak ja tej kobiety nie lubię. Stara krowa ;-)

Agatko super suwaczek!

Zmykam teraz. Życzę miłego dnia!

ja juz jestem po wizycie na poczcie.
ale u mnie goraco na polu, dobrze ze poszlam tak wczesnie bo o tej porze to na takie slonce juz nie wychodzic.

Iwonka a mozesz mi przeslac instrukcje jak wkleic zdjecie? przeslij moze lpiej na priva bo tu nie chce zasmiecac watku moja nieudolnoscia:zawstydzona/y:

:-D Dzięki czarna ale chyba pomyliłaś Anie :tak: to aniab 190 dała kawały i ma urodziny, ale nie mniej mi miło się zrobiło;-):-D. I współczuję, to straszne co się u Was stało :-(. No i dzięki za miłe słowa o brzuszku :-):-)

o jejku PRZEPRASZAM!!!!!

AniaB jeszcze raz wszystkiego dobrego:tak::tak:!!!!
Ania138 to ty masz już życzenia odemnie złożone na zapas:-):-)!!!!

Czarna przykra sprawa, ale niestety tak bywa:tak:Ja znam wiele takich przypadków z miejscowości w której mieszkałam przed slubem i to praktycznie wśród młodych osób- moich znajomych także zawsze to pozostawia dziwne uczucie i myśli:-(
:-)

Aniu wiem przechodziłam to na własnej skórze!!! Mój Brat też się powiesił!!! Miał 23 lata!:no::no:!!

Agatka śliczny suwaczek!!!

reklama
Czarna przykro mi z powodu brata:-(I dziękuję za życzenia:-)
No a mnie nawala szczęka od rana bo rośnie mi 8 i normalnie mnie sparaliżowała w gębie:-DMuszę ją usunąc koniecznie ale brak mi nastawienia na wizytę u dentysty:happy2:nie boję się ale męża kuzynce jak wycięli 8 to przez miesiąc wyglądała jakby jej kto buzię obił:tak:a ja mam wesele siostry:tak:i jak bym wyglądała:-D:szok:
I byłam jużw pralni nastawic pranko i trzeba posprzątac bo akurat Matek usnął i mam chwilę bo dziś jak na złośc wstał raniutko i nic mi nie dał robic:eek:nawet na BB musiałam później wejśc:-DI jeszcze ten nieszczęsny obiad uszykowac. Mam już dośc i chciałabym poleniuchowac- normalnie niemogę się doczekac 14 lipca bo się skończy gotowanie na tydzień jak będziemy sięstołowac w knajpach nadmorskich:-D

Do góry