reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czarna to smutne co piszesz i jeszcze brat:-(
Ja już po lekarzu i mam dawkę zmniejszoną antybiotyku i w końcu opalać się będę mogła jupi:-)

reklama
Vici to jak już dziś korzystasz ze słoneczka:-)czy teraz na pogode czekasz? Bo u mnie to niewiadomo czy słońce czy deszcz- świeci słonko ale co chwilę czarne chmury na niebie:eek:No ale podobno tu to norma:-D
Ja sie już nasprzątałam, obiad uszykowałam i jeszcze tylko z pralnią walczę:tak:a potem pójdę z dziecmi na spacer niech się gdzieś wyszaleją to będą lepiej w nocy spały:happy2:
Iwonka śwetnie blog prowadzisz bo byłam dziśale nie zostawiłam komentarza niestety bo tylko pobieżnie przeglądałam - następnym razem się poprawię:tak:ale dziś mam brak czasu bo co chwilęlatam do pralni
No to pędzę:-D

Hej kobitki ale stronek przybyło od wczoraj :rolleyes:.
My spałyśmy do 9 45, bo była cisza ale od 10 30 sąsiad dalej tnie a teść wierci :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, zarz jak się tylko zbiorę to wychodzę do cioci ulicę obok, tylko muszę obmyślić plan ucieczki przed teściem :tak::-D:-D.
Agatka Brawo kobieto ale Ty zdolna jesteś:tak::-D:-D, a już chciałam pytać ile synek ma lat itp. już nie muszę.
czarna dzięki z życzenie ;-):-D:-D:-D, a to już za miesiąc i trochę więc ok.
Ale Ci współczuję takich ciężkich przeżyć :no::-:)-(
aniab ale zbieg okoliczności, nie dość że imiona takie same :tak:, to od paru dni mnie też męczy 8 i muszę ją usunąć ale nie mam odwagi to jeszcze wyjazd na morze 14 lipca :-D:-D:-D:-D.
Sorki dziewczyny ja spadam bo w łeb od tego hałasu dostanę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Do później.

Witam ponownie do póki mały śpi jestem z wami:-DPogada też dziwna u nas bo to słońce to znów pada nie wiadomo z czego bo chmurek nie widać.

a u mnie pogoda w kratkę raz pada deszczyk raz świeci słoneczko!;-)!!
Kurcze czekam na kuriera i dupek jakoś nie może dojechać:wściekła/y: a przesyłka była wysłana w piątek:eek:!!! Normalnie mnie trafia-mam czarne myśli że laska mnie w maliny wpóściła:angry::angry:!!
wiem kochane że to smutne i to bardzo:no::no:!!! Wiecie o śmierci brata dowiedziałam się w swoje urodziny na dodatek:-(!!!!!!!! Wogóle mam od tego czasu urodziny zje..ne.....
nawet babcia mi umarła w dniu moich urodzin-tylko kilka lat pózniej:no:!!!
Nie będę Was tu smucić!!! Nauczyłam się z tym żyć!!!!
Moje motto to : "żyj tak jakbyś jutro miała umrzeć'' i tego się trzymam!!!!

a co do zębów to ostatni raz u dentysty byłam ja miałam 12 lat!!! Ale teraz muszę iść bo przez ciąże kiełki mi się popsuły trochę!!!!

Czarna pomimo tego co przeszłaś przynajmniej humorek ci dopisuje(nie licząc kuriera)

Z zębami jakoś większego problemu nie mam a 8 już dawno wyszły i sa oki.

Czarna to faktycznie dawno u dentysty byłaś:tak:Ja to po każdej ciąży byłam bo jak byłam pierwszy raz w ciąży to dentystka mi powiedziała że mogą mi wypaśc zęby:szok:a mojej koleżance tak się niestety przytrafiło że w ciąży jej 1 wypadła:tak:no i dlatego się kontroluję:-D
A ja się zabieram na spacer w końcu:happy2:Bo dzieciaki już szaleją i zaraz na głowę mi wejdą:-)

vici brat już nie żyje 7 lat!:-(!! Najgorszy był pierwszy rok!:no2:!!! Mama miała depresję a bracia też przechodzili załamanie (mam jeszcze 2 braci) no a ja byłam smarkata i niewielę jeszczę rozumiałam (13 lat miałam) :hmm:!!! Musimy się jakoś trzymać!! Ja wieżę że kiedyś,gdzieś tam po drugiej stronie spotkam się z Braciszkiem i że on patrzy na nas z góry!!!! az mi łzy poleciały....:no2:.
wariatka ze mnie.....;-)

reklama
Czarna bardzo smutne co piszesz ,:-(

Moja panna spi ,poszłam na zakupy ,a po drodze mam przedszkole ,własciwie przedszkole widze z okna domu ,i jak Emilka słyszy dzieci ,to zaraz chce do nich isc ,więc moje zakupy przedłużyły się do dwóch godzin :tak:Emilka sie wybawiła ,
Ale mówie wam jakie te dzieciaki zasmarkane ,zielone gile im z nosa lecą i nikt sie tym nie przejmuje:no::-:)szok::szok:

obiad juz zrobiomy ,nawet zjedzony ,dziś rybka usmażyłam ,kurcze chyba ze trzy miesiace ryby nie jadłam:rofl2:

Do góry