reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha ja mam fotelik dwa w jednym

kupiłam go używany ,z tym pałąkiem ,al nie miał tzw.szybkozłącza które to mocuje ten pałąk z ramą rowera ,i wczoraj mi brat pospawał taki szybkozłącze sam je zrobił i do ramy fotelik jest zamocowany ,..ale ja mam jeszcze zamocowany do bagarznika ,tak na wszeki wypadek ,nie wiem które rozwiązanie jest lepsze ?są takie i takie ,na mieścia jak widze jeżdża różne ,chyba oby dwa sa bezpieczne .

jedno co moge doradzic to żeby oparcie było wysokie żeby głowa sie opierała ,

reklama
Jędrek śpi to mam czas dla siebie :tak: Byłam z nim u lekarza na kontroli. Gardło ma jeszcze trochę różowe, ale jest już duuuużo lepiej. Najgorsze jest to, że dostał skierowanie na morfologię znowu :szok::szok::szok: Ja się zabiję:-( lekarka chciała sprawdzić czy ten stan zapalny znikł :confused: Znowu będzie płacz :-(Bidulek.

Ewcia ale Ci super, że za chwilę będziesz mieć męża na trzy tygodnie. Zazdroszczę.
Donatella ale duży jest już Twój synek :tak: fajne foty :tak:

Co do super niani, to mnie się wydaje, że jej metody wychowawcze są skierowane do dzieci po trzecim roku życia :tak: Zresztą.....każde dziecko jest inne i nie można podciągać wszystkich pod jeden sposób wychowania. Ja myślę, że każda z nas znalazła sposób na to jak wychowywać swoje dziecko. I nie ma to tamto. Jesteśmy najlepszymi matkami pod słońcem ;-):tak::-D nie potrzebna nam super niania :tak:

Jak czytam, że Wasze dzieci nie piją mleka to aż mnie zadziwienie bierze. Jędrek uwielbia nabiał. Mleko, serki topione, serki żółte, jogurty. Mógbły na okrągło je wcinać. Za to mięsa nie za bardzo. Też nie dobrze.
Vici a mleko raz z butli wcina raz z kubka. Zależy od nastroju ;-)no ale mój syn to już duży chłop

Pycha ja mam fotelik do bagażnika zamocowany. Mam rower trekingowy i inaczej nie da się u mnie zamocować. Ale znajomi mają taki pałąk i też jest ok.

Ja też jeszcze daję Jędrkowi modyfikowane:tak: bo to mleko z kartonika to chyba strach dawać małemu dziecku :confused:

O rany ale dużo napisałyście:-Daż mi się wszystko pomieszało w głowie co komu miałam napisac:-D
Vici jeśli chodzi o mleko modyfikowane to wielu lekarzy każe po roku już odstawic a powoli wprowadzic normalne mleko i o ile nie wystąpi alergia to już na tym mleku zostac. Mnie to też czeka:tak:
A ja od 2 dni nie daję Mateuszkowi smoczka i wiecie że jest ok:tak:A tak się bałam że będzie płakał:-)No i superniani nie trzeba było:-DWogóle moja córka wcale nie miała smoka ale ją do 1,5 roku piersią karmiłam a Mateuszowi dałam smoka po odstawieniu od piersi i tak sobie przyrzekłam że to tylko do roku a później koniec no i się udało!!;-):-)
Byłam na krótkim spacerze. Mały śpi a ja muszę obiad przyszykowac. A wogóle to łeb mnie boli i idę po tabletkę:tak:

J
Pycha ja mam fotelik do bagażnika zamocowany. Mam rower trekingowy i inaczej nie da się u mnie zamocować. Ale znajomi mają taki pałąk i też jest ok.

a co to jest rower trekingowy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wiecie co ja nie mam pojęcia o rowerach, mój Darek sie trochę zna, on ma kolarzówke (dobre rz :zawstydzona/y::confused: :no:) - no to wiem o co chodzi i montebaja (pisze tak jak on mówi o swoim rowerze), a ja mam górala i pomiędzy tymi dwoma nie widzę większej różnicy

a co do mleka to my tez jeszcze na modyfikowanym, wieczorem i rano, a przed drzemka dzis dałam jej zwykłe, bo tez chciała

reklama
Do góry