reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas też się pogoda skwasiła :dry:.
iwonka to dobrze że siniaki zeszły:-D, a ja też bym była chętna na ten adres z pogodą chociaż powiem Wam że ja mieszkam koło takiego pana który przepowiada pogodę i nawet książki wydaje i wiecie że wszystko się zgadza to że teraz taka pogoda burzowa jest to ja wiedziałam już w grudniu jak dostałam od niego ten kalendarz pod choinkę :tak::-D. I powiem wam że lipiec zapowiada się ciepły, parny i burzowy, nawet lokalne opady gradu mogą się zdarzyć. Początek lipca będzie najładniejszy tyle Wam ujawnię.

reklama
O, super dzięki iwonka bo ja się wzięłam za szukanie ale to jak z igłą w stogu siana :-D:-D:-D
ewcia a jak tam ta sprawa z siostrami? Jaką decyzję podjęłaś?
Och ta babska ciekawość :cool2:

Hejo.
Myw doma od 19:15. Robie teraz znowu słoiki dla męża,ach znowu parówa w chacie,ale dobzre,ze na dworzu już inaczej i chłodniej.

Iwonka super,że sprawyz ałątwione a metraz zawsze sie wiekszy wam przyda...

Ania138 nie wiem co z moimi siostrami,ojciec miał dzwonic,a nie dzwonił,miał przyjechać jakby co i też go nie było?? Pojade w sobote na dzień ojca to się dowiem co tam. Zapewne nie pojedzie...bo tak myśle,że nie..ale obadmay,,,nic nie wiem jeszcze co tam u nich słychać...ale jak sie dowiem dam znaka:dry::blink::happy:Aniu dobrze,ze ty tez potwierdzas zpoczatek lipca cieply,ja jajde z 29 na 30 czerwca na 9 dni i ciekawe jak to wyjdzie..

:-D czarna widzę ze masz wózek taki jak ja sobie zarezerwowałam :tak::-D:-D:-D, na początku nawet chciałam taki sam kolor ale wzięłam ten niebieski bo na żywo mi się spodobał i we wrześniu jak już urodzę jadę go odebrać :-D:-D:-D:-D ( no wiesz przesądy ). A jak Ci się sprawuje? Czy Ty go zamówiłaś że kurier Ci go przywiózł? A grilla też mam takiego samego :tak::-D:-D:-D.
;-)
Ania tak kurier mi go przywiózł:-)-kupiłam go przez neta od laski za 600zł:tak::tak:!!! Kolor mi się fajny trafił bo uwielbiam czerwony!;-)!! a co do sprawowania (mam go od wczoraj) to opini jako takiej nie mam jeszcze:rofl:!!ale powiem Ci że jak narazie fajnie mi się nim jezdzi:-)! I wogóle jest super,siedzonko dla wiekszego baby rozkłada się do pozycji leżącej!!!,pałąk podnóżęk jest regulowany do każdej pozycji!!! Jak dla mnie jedyną wadą(malutką) jest wysokość rączki-bo ja należe do niskopiennych!!ale to też reguluje się!! Ogólnie spoko:yes::yes:!! Napewno jak będzie z wózkiem coś nie tak to napewno napiszę!!!!
Fajnie że masz grilla takiego jak ja:-p!!! Może jeszcze mamy coś takiego samego!!!!:-):-)

Kochaniutkie dziękuje Wam za miłe słówka dla mojego synka!!!-Buziaki dla WAS!:wink:!!

a jeszcze jedno zlitujcie się z tym pisaniem!!! Wiecie ile stron nadziergałyście dzisiaj 7:szok:
:surprised::szok::surprised:!!!!!!

U mnie burza idzie!:errr:!!Synuś już śpi:yes:!! A ja na necie siedze i słucham piosenki Dody najnowszej-zakochałam się w niej(PIOSENCE-oczywiście)!!!!:-):-)

Ja ide zaraz synka kąpać,bo i tak spać nie idzie,a klejący. Wylał mis ok właśnie dw arazy na ściane i są plamuy. Musz epotem zmyć jeszce raz...makabram z ta ścianą...

Czarna kochana jak ty zgubiłaś te kg. Napisz jaka dieta?? Czy cokolwiek?? A moz ejuż pytałam.
Ja na nic nie moge się zdecydować. A wiecie co od sierpnia przytyłąm 6 kg siedząc w domu:szok::wściekła/y::zawstydzona/y::-:)no:mam nerwa,nic nie jem....dieta cud by mi sie zdałą.... Alez makabraaa...

Czarna ja jutro sie wpisze :tak:

Ewcia ,polecam najzwyklejszy chrom ,ja mam chrom w połączeniu z błonnikiem ,i jestem zadowolona ,głód już mi nie doskwiera i słodkiego tez sie tak nie chce

Noelka a do tego amsz dietkę czy coś?? A cos ci to daje??
Ja teraz normlanie musze sie wziasc za siebie....

A ja mam błonnik z L-Karnityną-mąż dostał jak rzucił palenie i nie ajdł tego wcale....ale moż eja sie skusze na odchudzanie...

reklama
hej
ja znów po przejażdżce zaglądam do was,
dzis trochę cięzko było i na dodatek wyjechałysmy jak jeszcze kropiło, (obym sie nie rozchorowała)

ja brałam chrom zima przez miesiąc i nie zauważyłam, żebym mniej jadła, czasami nawet miałam wrazenie, że więcej jem, ale teraz jak jest ciepło, to samo z siebie wychodzi, ze nie chce się jeść i nawet nie mam ochoty na słodkie

a teraz dzięki przejażdżkom nie jem juz nic od obiadu, bo po obiedzie jestem najedzona, a potem jade i jak wracam to już nie jem, bo sobie myślę, że nie po to się meczyłam tyle kilometrów, żeby teraz sie napchac :-)

no jak na razie, to dzis taki 4 dzień, zobaczymy jak to dalej bedzie, bo ja to straszny leń jestem i nie mam silnej woli :no:

Do góry