reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MOje dziecko dopiero usypia,jezu ilez on może ten gadek mały. Jeszcze tu wstaje i gada do mnie coś. A tu po 23...

Leika witaj,mam nadzieje,ze ci już lepiej i jesteś zdrowiutka...a czasami zaglądaj do nas;-):-).

Czarna Cloe ma jakiś zły suwaczek jej mała nie ma dzisiaj ropczku,musi zmienić suwak-źle liczy jej wiek... MIłych snów.:tak:A co do diety,nie mas zdiety i kurcze gubis zkilosy,a ja niestety be zdiety nic nie zgubie:no::wściekła/y:ale spoko;-):-).

Ania138 ja ci z uprzejmą chęcią oddam koło 8-10kg.Ile bierzesz ode mnie??

Donatelka a co mał jakiś alergiczny jest?? Oj kłucie,pewnie nie lubi tego. A dobrze,ze wyniki są OKI.

NIkita słonko bez nerwów,niehc dzidiza w spokoju jeszcze sobie u mamusi pod serduszkiem posiedzi:tak::-). Wszytsko będzie oki i donosisz super dzidize..
Nie zzapomnij napisać co tam jak tam ????

reklama
Dobry wieczór wszystkim mamom ktore jeszcze nie śpią:-) Ja do wakacji też planowałam że będę chudsza ale teraz przybieranie wręcz wskazane;-) Niedawno dzwoniła do mnie ciotka mojego męża Asia - tylko osiem lat ode mnie starsza. Pogratulaowała mi fasiolki a zaraz potem zadała pytanie czy przypadkiem nie wpadliśmy:szok: Bo przecież taka nie wielka różnica wieku...:szok: Generalnie Aśka to fajna dziewczyna ale że ma taki tupet to sie dopiero dziś dowiedziałam:shocked2:Rany julek:szok: między moimi dziećmi będzie trzy lata różnicy - toż to idealna różnica wieku .Poza tym gdyby nawet drugie maleństwo było niespodzianką to co to kogo obchodzi?:eek::eek::baffled: Niektórzy potrafią być beszczelni:sorry: Uciekam do łóżka Dobranoc!!

Dobry wieczór wszystkim mamom ktore jeszcze nie śpią:-) Ja do wakacji też planowałam że będę chudsza ale teraz przybieranie wręcz wskazane;-) Niedawno dzwoniła do mnie ciotka mojego męża Asia - tylko osiem lat ode mnie starsza. Pogratulaowała mi fasiolki a zaraz potem zadała pytanie czy przypadkiem nie wpadliśmy:szok: Bo przecież taka nie wielka różnica wieku...:szok: Generalnie Aśka to fajna dziewczyna ale że ma taki tupet to sie dopiero dziś dowiedziałam:shocked2:Rany julek:szok: między moimi dziećmi będzie trzy lata różnicy - toż to idealna różnica wieku .Poza tym gdyby nawet drugie maleństwo było niespodzianką to co to kogo obchodzi?:eek::eek::baffled: Niektórzy potrafią być beszczelni:sorry: Uciekam do łóżka Dobranoc!!

He Cloe to niezła jest z niej aparatka,może zazdrosna;-).
Cloe ja widze,ż emy na 3 wątkach spotkania mamy.Wszędzie na spełno...

Buziaczek nasza służba zdrowia to istmny absurd,ale inaczej sie chyba nie da...a my musimy to znosić,co za pech...jak tam dzidiza kopie mocno??

MIałam isc spać to zmykam sobie już,ppapa

A ja jeszcze wieczorkiem wpadlam.:tak:przyjechala moja mama:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Donatella z tego co ja wiem to testy alergiczne u takich malych dzueci nie sa 100% i my sie wstrzymalismy.
nikita to trzymaj sie i nie rodz do poniedzialku:-D
Leika a juz myslalam ze nas opuscilas:szok::zawstydzona/y::-):-):-):-):-):-)

Ewcia81 - Dziekuje , Blanka strasznie kopie ,rozpycha sie i wierci teraz juz czuje jaka jest duza naprawde, lubi kopac po poludni i wieczorkiem.:-):-p
W nocy nie kopie jest grzeczna i spi ladnie u Mamusi pod serduszkiem <3. Jest bardzo kochana. Pozdrawiam i Dobranoc !

Dzień dobry!

Iwonka - jakże bym śmiała ;-) Mam etapy, że nie wchodzę na forum długo, ale zawsze będę do Was wracać :)

Z nowości u nas - mamy drugiego ząbka! :)

Uff dziewczyny milam do nadrobienia 11 stron przez ta moja robote, ale juz skonczylam dzisiaj rano i moge sobie z wami poklikac:-D. Chcialam sie was spytac w jaki sposob usypiacie swoje dzieciaki, bo z tego co piszecie to kladziecie je do lozeczka i same zasypiaja?:confused::szok:
Ja mojego zawsze usypiam na rekach i szczerze mowiac mam tego serdecznie dosc bo on wazy ponad 13 kg a ja nie ma tyle sily zeby takiego klocka nosic np 15 min:sorry: a nie raz duzej. Jak mozecie to napiszcie mi jakie metody stosujecie moze sprobuje je zastosowac, :-)
To strasznie dziwne ale moj szkrab jeszcze spi:szok: normalnie jestem w szoku bo zawsze 6-6.30 jest juz na nogach a tu 8.07 a on spi:szok::szok::szok: bede miala problem go uspac pozniej:wściekła/y:(bede gomusiala dlugo nosic:wściekła/y:)
Teraz sobie ide kawke zrobic i wroce za niedlugo do was.

Witam:-) U mnie cala noc padalo a raczej lało.Teraz tez jeszcze kropi deszczyk:wściekła/y:
Agatka moje dziecko nie zasypia samo i to jeszcze w dodatku w lozeczku:no: Zawsze ja sie klade obok niej na lozku i ona zasypia,lub nawet wchodze razem z nia do lozeczka turystycznego i ona tam zasypia,czasem jej sie zdazy ze usnie nawet na siedzaco ale to rzadkosc:dry:Na drzemke w dzienn czasem ja nosdze na rekach bo wtedy szybciej zasypia ale ogolnie to tez sie z nia klade.
Leika no to gratulacje dla zebobolka:-)

reklama
Agatka_BB - mój synek zasypia sam w łóżeczku od jakichś 2 tygodni, zaraz na początku czerwca wzięłam się za jego naukę samodzielnego usypiania, bo chciałam odzyskać wolne wieczory dla siebie :) Nauka zajęła nam 6 dni, z czego pierwsze 3 były tylko ciężkie :) Teraz po kaszce podaję małemu pierś, odkładam do łóżeczka, gaszę swiatło i wychodzę. Synek usypia sam :)
Budzi się koło 2 w nocy i wtedy ląduje w naszym łóżku :)

Do góry