E
Ewcia81
Gość
MOje dziecko dopiero usypia,jezu ilez on może ten gadek mały. Jeszcze tu wstaje i gada do mnie coś. A tu po 23...
Leika witaj,mam nadzieje,ze ci już lepiej i jesteś zdrowiutka...a czasami zaglądaj do nas;-):-).
Czarna Cloe ma jakiś zły suwaczek jej mała nie ma dzisiaj ropczku,musi zmienić suwak-źle liczy jej wiek... MIłych snów.
A co do diety,nie mas zdiety i kurcze gubis zkilosy,a ja niestety be zdiety nic nie zgubie
ale spoko;-):-).
Ania138 ja ci z uprzejmą chęcią oddam koło 8-10kg.Ile bierzesz ode mnie??
Donatelka a co mał jakiś alergiczny jest?? Oj kłucie,pewnie nie lubi tego. A dobrze,ze wyniki są OKI.
NIkita słonko bez nerwów,niehc dzidiza w spokoju jeszcze sobie u mamusi pod serduszkiem posiedzi
:-). Wszytsko będzie oki i donosisz super dzidize..
Nie zzapomnij napisać co tam jak tam ????
Leika witaj,mam nadzieje,ze ci już lepiej i jesteś zdrowiutka...a czasami zaglądaj do nas;-):-).
Czarna Cloe ma jakiś zły suwaczek jej mała nie ma dzisiaj ropczku,musi zmienić suwak-źle liczy jej wiek... MIłych snów.

Ania138 ja ci z uprzejmą chęcią oddam koło 8-10kg.Ile bierzesz ode mnie??
Donatelka a co mał jakiś alergiczny jest?? Oj kłucie,pewnie nie lubi tego. A dobrze,ze wyniki są OKI.
NIkita słonko bez nerwów,niehc dzidiza w spokoju jeszcze sobie u mamusi pod serduszkiem posiedzi

Nie zzapomnij napisać co tam jak tam ????