reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
cze kobitki!! ja planuję zajść w ciążę na przyszłą jesień lub z 2 lata!!!! Chciałabym żeby moje baby 2 urodziło się sierpień-wrzesień 2009!!! :-);-):-)

No to jak widac wszystkie chcemy miec jeszcze dzieciaczki:-D choc ja przyznam szczerze ze jeszcze pare miesiecy temu sie zarzekalam ze nie chce miec drugiego dziecka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale mi sie teraz glupio zrobilo.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Chyba fajnie bedzie miec takiego drugiego piszczacego lobuziaka:happy2::happy2:
Zobaczymy jak sie nam to wszytsko pouklada:rofl2:

Witam popołudniowo!
Wróciłam dopiero do domku i jestem padnięta strasznie :sick:Rodzice jechali na działeczkę to zabraliśmy się z nimi. Jędrek nie spał w dzień więc pewnie zaraz padnie :tak: Mam taką nadzieję :tak:

Co do kolejnego dzidziusia, to my zaczynamy staranko w styczniu-lutym 2008. Ciekawe jak to będzie :confused: Chciałabym zafasolkować szybko. Bo jak mi przyjdzie czekać tyle co na Jędrka, to chyba mi się odechce drugiego bobala. A do najmłodszych to ja się już nie zaliczam ;-)

Idę wstawie pranie.

Ja przyznam się że liczyłam że parę się do mnie dołączy a tu nic tylko ja zafasolkowałam .Jeszcze liczę że Ewcia przyniesie nam wiadomość z wakacji ale o tym sza żeby nie zapeszyć;-)
Julcia już śpi:szok: I super:tak: Ostatnio wykańcza mnie na maksa. Ale co tu zrobić z dzieckiem jak upał taki że szok i lepiej z domu się nie ruszać I gdzie to moje dziecię ma spożytkowac energię? Musze przyznać że kiedy chodzimy na kilkugodzinne spacery jestem mniej zmęczona jak po całym dniu siedzenia w domu
Kasia i Oliwka pisz jak najwięcej :-)

Hej

widze że temat drugiej dzidzi ,ja też planuje druga dzidzie ale tak za dwa latka dopiero zaczne sie starac,teraz chce troszke popracować,choć jakby sie wcześniej zdarzyło to bym niepłakała :-)

Agatka no fajny wątek by był +

reklama
Witam. Mogę do Was dołączyć :confused: Jestem mamą lutową 2007, właśnie jestem na urlopie wypoczynkowym (skończył już mi się macierzyński) i zdecydowałam się na wychowawczy na 2 lata.

Do góry