reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czarna a gdzie znalazłaś wymiar "naszej" gondoli i ile ma bo ja tak na oko w sklepie porównałam i wyglądało na to samo.
leika dzięki pocieszyłaś mnie, a jak czarna mówi że w atlanticku jest nawet większa to bez łachy całą zimę przejeździ ;-):-D.
Mój kotek stoczył swój pierwszy bój ( mąż popędził mu z pomocą ) ucho i nos trochę podrapane :-(, teraz śpi biedaczek.
Za to mój brzuszkowy lokator już dobrą godzinę nie daje mi spokojnie posiedzieć i kopie mnie żebym się nie garbiła i go nie gniotła :tak:;-):-D.
Idę jeść kolację, trochę późno ale Mariusz przyszedł a ja zawsze czekam na niego bo nie lubię sama jeść.
Dobranoc

reklama
Mamy X_landera, mały jeżdził w gondoli do 6,5 miesiąca i to pod koniec w kombinezonie zimowym i się mieścił bez problemów. A porządnego synka urodziłam, prawie 4 kilo ;-)

Cloe - podaj linka do tego kalkulatora, sprawdze na synku, czy się zgadza, bo znam dokładną datę poczęcia :))

Oli też urodziła się z wagą prawie 4 kg, ale nie waga tu ma znaczenie, tylko długość. Jak skończyła 4 miesiące miała już 70 cm długości, a więc zostało jej w gondoli 5 cm luzu, to od góry i od dołu wypada po jakieś 2, 5 cm. A przecież dziecko się rusza, kopie itp. W efekcie wypełniała już całą gondolę, więc nie miałam sumienia jej męczyć.

Witam z rana

u nas dzis pogoda do bani, ja jestm nie wyspana bo Igorek obudzil mi sie w nocy(chyba z zimna- starszna temp jest u nas)i nie chcial spowrotem zasnac.Ale mam nadzieje ze sie jakos rozkrece na BB:happy2:

Ania138 mozesz podac mi link storony na ktorej sprawdzalas pogode? tez sie wybieram na wczasy i z mila checia dowiem si ejaka pogoda bedzie nam towarzyszyc.

Witam, ja już siedzę z kawusią, mały się bawi i mam chwilke, żeby coś napisać. My również mamy x- lander, spacerówka świetna uważam że strzał w dzieisątkę z wózkiem, gondolka faktycznie jest troche mała, ale u nas nie było problemu Bartek w gondoli jeździł do 6 miesiąca. Polecam wózek x-lander, dodatkowym małym plusem jest to ze mozna sobie wybrac innego koloru spacerówke, a innego gondolke, my tak zrobiliśmy:tak:

Buziaczek życze bezbolesnego i pięknego porodu:tak:

dzień dobry

o jak fajnie, dziś nie musiałam czytac wielu stron, mała zajęta bajką, więc moge chwilkę posiedziec

Pycha-jestem pełna podziwu dla Twojego usportowienia.Może przy okazji zgubiłabyś moje kilogramy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Donatella, jak zrzuce swoje, a zostało jeszcze 10, to za twoje tez mogę sie zabrać, bo odkąd jeżdże na rowerze to czuję sie świetnie :-)

Buziaczek trzymam kciuki żeby malutka szybko i bezbolesnie opuściła brzunio :-)

Pycha tak to zawsze jest ze jak masz czas to nikogo nie ma a jak juz dzieciatkiem trzeba sie zajac to tu tyle stron powstaje ze pozniej sie czyta i czyta:happy2:

Ide sobie kawke zrobic i zaraz do was wracam.........:happy2:

cześć wszystkim
kurczę,aż mi głupio,dopiero się z Wami przywitałam, a nie mam czasu popisać:wściekła/y::zawstydzona/y:
ale mam usprawiedliwienie-przeprowadziliśmy się niedawno do nowego domu i mamy remont, przez który brak nam czasu na wszystko.
BUZIACZEK szybkiego i bezbolesnego porodu życzę, ja rodziłam praktycznie w terminie- miałam na 15 a poród zaczął się 16 o 3 w nocy
pozdrawiam wszystkich

reklama
Cześć wszystkim rannym ptaszkom i tym co dopiero się obudzą.
Majka ogląda Domisie więc ja do Was zaglądam, za oknem bez zmian już od jakichś 3 tygodni - pada :-:)wściekła/y::wściekła/y:
agatka bardzo proszę ja sprawdzam na dwóch i porównuję:
Twoja Pogoda - portal pogodowy
zaraz podam drugi bo muszę go znaleźć :rofl2:

dominika co do tych dwóch wózków to facet w sklepie mówił że to rzecz upodobania i portfela, Atlantic kupujesz jako komplet a x lander osobno gondolę i sportówkę a różnica w cenie to jakieś 600 zł, tyle nie dam żeby mieć dwa różne kolory :cool2::rolleyes:, a jakość jest ta sama nawet bardziej polecał nam Atlanticka czyli nie był naciągaczem bo tak to by mu zależało na kasie ;-):tak:.
Leika brawo udało Ci się wyprzedzić vici a to graniczy z cudem ;-):-D:-D

Do góry