reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry wieczorek.
Byłam dzisiaj na działce bo mój miał tam robotę, jak zawsze, i zawieść naszego psa na przechowanie, a ja pojechałam tak sobie, Grill`ek zaliczony.
Dziękuję w imieniu córci ( bo ona już śpi ) za komplementy. Muszę Wam powiedzieć że nie wiem czy dzieci w jej wieku tak już rysują może to normalne ale ja byłam w szoku.
czarna udało mi się wejść na bloga za drugim razem :tak:. Ja już Ci raz pisałam że w suwaczki masz napisane Dawiek zamiast Dawidek chyba że tak ma być to ok.
iwonka to z Ciebie widzę taki informatyk jak ja ;-):-D:-D, to mam rozwiązanie - osobne komputery ;-). Majce też kupiłam kiedyś ten magazyn jak były kredki i notesik, ale miała radochę że od teletubisiów je dostała :laugh2:. A akurat tak się udało że tam było jak teletubisie robiły bałwana a ona nie może się już doczekać śniegu i co kilka dni pyta mnie kiedy będzie można lepić bałwana i na sankach jeździć :-D.

A teraz Maja żyje wyjazdem nad morze, jak się szykowaliśmy na działkę to się popłakała bo ona myślała że już nad morze jedziemy :-D.
Mój M załamany bo siatkówki dzisiaj nie obejrzał ale znalazł właśnie mecz piłki nożnej i już zadowolony :baffled::rolleyes:.
Jeszcze zajrzę. Pa

reklama
jestem pierwsz dzisiaj więc mówię dzień dobry!:-)!!!!
My popudke mieliśmy już o 5!!!!!!:szok::szok::szok:
Mały teraz śpi a mamusia jak zwykle na bb;-)

Dziewczyny wiem że to nie ładnie obgadywać ale wczoraj przeglądałam forum i wiecie byłam w:szok::szok::szok::szok::szok::szok:!!!!!!!!!! Na forum jest laska co ma 16 lat i będzie mieć dziecko:szok::szok::surprised::surprised::surprised::surprised::surprised::surprised:!!!!!!!!!!!!!!!A jej chłopak ma 19 lat i ona twierdzi że to planowana ciążą!!!!!!!!!!!:oo::oo2::hmm::huh: Jestem nadal w szoku!!!!!! Dzieci rodzą dzieci!!!!!!!!!!!:confused::baffled::szok::eek::errr::surprised::hmm::oo2::oo::surprised:

Witam maly zjadk niedawno a ja juz spanie nie mam.
Blog juz dziala Czarna
Co do tej dziewczyny to wstyd sie przyznac ale ja tez chcialam w okolicy 16-17 miec dziecko.Taie glupie myslenie a teraz jestem szczesliwa,ze wtedy mi przeszlo bo to za wczesnie

A ja leze sobie jeszcze w lozeczku i klikam na ''meza'' laptopie tylko,ze on ma niemiecka klawiaturke i nieraz mnie to wkurza bo inny uklad jak u mnie.

vici-tobie to dobrze!!!!
Wiesz jak myślę o tym że miałam 16 lat to stwierdzam dzisiaj że byłam dzieckiem wtedy a myślałam że jestem dorosła!!!!!!!! I wiem że nie poradziłaby sobie z dzieckiem w tym wieku.U mnie w okolicy są 4 laski ciężarne co chodzą do gimnazjum!!!!!!! SZok :szok::szok::szok::szok::szok:!!!!!!!!

Vici a ty ile miałaś lat jak urodziłaś Victorka???????:-);-):-):tak:

Ciekawe jak tam Buziaczek?????

nie no ja przeczekalam dosc dugo od tamtej decyzij bo jak rodzlam Victorka to mialam 25 lat.Ale moge zaznaczyc,ze dalej to ten sam tatus by byl:-)

reklama
Vici ja Cię rozumię bo ja miałam 14 lat jak poznalam mojego m.i od tego czasu jesteśmy razem!!!!!ale rozumiesz mnie co mam na myśli mówiąc o dziecku kiedy się ma 16 lat!!!! ;-)

Zobaczcie co laska piszę!!!!!!!!

hejka :):):):-) Ja mam 16 lat i jestem w 10 tygodniu ciąży:):):) mój narzeczony ma 19 lat:):):) ja i moj kochany jestesmy ze sobą 8 miesiecy,a zareczeni jestesmy od 11.05.2007:):):) Bardzo sie kochamy:):):) pewnie was to przerazi ,ze jestem taka mloda,ale ja sama wybralam takie zycie bo bardzo kocham mojego cuuudownego i najwspanialszego przyszlego meza:):):):-):-):-)

Do góry