reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

al mam nerwa myslałam, ze po obiadku sobie podrzemie, ale mój mąz poszedł koło od roweru robić i musze zająć sie Majka, dodam, ze ta opona przebiła mu sie już 3 raz w ciągu 2 tygodni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale chyba włącze jej Teletubisie i chociaz poleżę :-)

reklama
A mnie się coś net zwiesza:wściekła/y:. Nie mogę ani pisać ani czytać. Udało mi się teraz wejść na chwilkę, ale tak wolno chodzi, ze szok:szok:. Może zajrzę później jak będzie lepiej. Narazie babeczki miłego dnia:-)

Teraz powinien działac bloog z łaski swojej prośby mojej to niech ktoś mi to sprawdzi????!!!!Plisss......

ania-śliczne rysunki!!!!!!;-);-)
Pycha-nie wiesz że Teletubisie to.......... nasz rząd by tego nie pochwalił!!!!!:-):-):-)
Buziaczek-nie martw się jesteś dopiero kilka dni po terminie to normalne!!!!!! Buziaki 3 maj się-będzie dobrze położna powie Ci przynajmniej co i jak!!!!!!!:-):-):-)

A ja cos chyba na motalam w kompie i mojemu gra nie chjce odpalic.Robilam jakies porzadki w programach ale jego nic nie usuwalam a i tak nie dziala.Wnerwiony jest bo mial juz duzo zpisane gry ktora przeszedl a teraz musi od poczatku.
Leika
tego wlasnie nie pamietam,wiem tylko ze dlugo paralam w tym snie ale bylo ok:)
Ania ach i ja zpomnialam napisac ze sliczne rysunki:)
A jesli chodzi o teletubisie to w kioskach jest miesiecznik poswiecony teletubisiom i zawsze sa jakies dodatki,teraz jest wiatrzaczek teletubisiowy:) A moje do tej pory umialo tylko po imieniu nazawacLALE a od dzis rana ogladajac rano ten magazyn na lozku kiedy to ja jednym okiem jeszcze drzemalam mowila:Lala Po,Lala,Po .Jeszcze tylko dwa imienia zostaly do nauczenia:)

Moje dziecko dzis bez drzemki,ale nie jest tragicznie bo jak zaczela wlasnie marudzic to i ja wlaczylam jej teletubisie i jest juz ok.Niedlugo idzie do kapania i po dobranocce spac:)

cześć Kobitki
co do tych skarpetek to skąd ja to znam:-D:no:zawsze są w rulonik
ale nie narzekam Mężuś czasem nawet (jak chce oczywiście) lepiej zabawi synka niż mama
no i muszę go pochwalić, czasem też coś ugotuje,nawet całkiem mniamnuśnego:-)
a ja mam w domu mały szpital. Przemko ma rozwolnienie,ja coś jak grypa, masakra
Przyjemnego popołudnia mamuśki

Własnie przed chwilka pomyslalam o Buziaczku ze jej cos dzisiaj nie bylo i juz mialm nadzieje............ spcjalnie przerwalam robienie dzemikow, a tu patrze i jej Buziaczek........ trzymaj sie dzielnie juz niedlugo.

reklama
Własnie przed chwilka pomyslalam o Buziaczku ze jej cos dzisiaj nie bylo i juz mialm nadzieje............ spcjalnie przerwalam robienie dzemikow, a tu patrze i jej Buziaczek........ trzymaj sie dzielnie juz niedlugo.
jutro juz mnie moze nie byc ...obym nie wrocila zycze sobie tego obym zostala w szpitalu a jak nie to z dobra i konkretna data na porodzik w rece przyszla. he he dzieki za pamiec :-)

Do góry