reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To ja też sie pochwalę co moje dziecko robi, to są jej dzisiejsze rysunki, ja jestem pod wrażeniem :tak::laugh2:
1) to nono, 2) słoneczko, 3) dwa słonka i drzewo z gałęziami

reklama
Czarna weszłam na bloga Twojej koleżanki. Strasznie smutny :-(

sewa na tym bloogu to ryczałam jak małe dziecko!!!!!

Ja też uważam, że nawet wspólne mieszkanie przed ślubem nie jest dostatecznym miernikiem. Często po prostu przed ślubem ludzie się starają, a po ślubie im się nie chce...
leika my też mieszkaliśmy razem przed ślubem rok.wprawdzie to nie długi okres czasu ale wiedziałam jak jest.I po ślubie wszystko się zmieniło-nawet posprzątać pokoju mu się nie chce!!!! To prawda co napisałaś że przed ślubem ludzie się starają-po myślą że po ślubie to kobieta ma zapierniczać i wszystko robić!!!!!

Darek zrobi przy Majce wszystko, tylko trzeba mu powiedziec, np.
- ubrac ubierze, ale musze mu ubrania przyszykowac, choć czasmi musiał ją przebrac, to tez ją w cośtam ubrał :-D,
- żeby dał jeść, to muszę mu powiedziec, bo sam sie nie domyśli, ze dziecko moze być głodne

ania napisałam ci w popzrednim poście, ze klikasz na "+" a na koniec na "cytuj" :-)

Pycha skąd ja to znam jak nie pokażesz palcem to nie zrobi!!!! Faceci to są bezmyślni poprostu!!!!!!!!!!

u mnie pogoda edo pupy-leje deszcz!!!!!!!! i na dodatek Dawid spi po 30 min-szlak mnie trafia!!!!!!!!

- ubrac ubierze, ale musze mu ubrania przyszykowac, choć czasmi musiał ją przebrac, to tez ją w cośtam ubrał :-D,
- żeby dał jeść, to muszę mu powiedziec, bo sam sie nie domyśli, ze dziecko moze być głodne
U mnie to samo wszystko trzeba powiedziec niczego sie nie domysli, ale zrobi przy malym wszytsko, lacznie z kupkami:tak:

A wracajac do tematow naszych mezczyzn to wkurza mnie jak on zdejmujac skarpetki zawsze ma je po zwijane jakos w klebek i tak wrzuca mi do kosza.Ja pozniej przed wlozeniem do prAlki musze je rozwijac
To tez wypisz wymaluj moj facet, tez o to walcze, ale narazie bez skutku:wściekła/y:

Moj to nie przesadzajac 10 razy dziennie pyta sie gdzie jest jego telefon lub klucze a ja zawsze mu mowie -tam gdzie polozyles
:-D:-D i to tez jest idento opis maojego M:-D:-D wszystkiego zawsze szuka, potrafi miec cos w rece polozyc gdzies i nie przesadzajac za 2 min tego szuka, po
czym szuka 30 sek i przychodzi do mnie do drugiego pokoju i sie pyta czy czasem nie widzialam tego czegos...:confused::confused::baffled::wściekła/y:

Ale odpowiedz :"tam gdzie polozyles" jest najlepsza ja jeszcze mojemu tak nie powiedzialam nigdy, ale teraz zaczne:cool::laugh2: pewnie bedzie szok:szok::szok::szok: ale jestem okropna:-p

faceci to chyba naprawde sa tacy sami....

Dzien dobry. Dziś dopołudnia była ładna pogoda i troszkę wyszłam z Kubą na spacer, ale teraz już się chmurzy:wściekła/y:.
a mój to raz sobie spodnie wyprasował, jak byłam w szpitalu, zimnym żelazkiem :tak::-D:-D bo tak było ustawione na pierwszą kropkę :-D.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre, ale się uśmiałam.

A wracajac do tematow naszych mezczyzn to wkurza mnie jak on zdejmujac skarpetki zawsze ma je po zwijane jakos w klebek i tak wrzuca mi do kosza.Ja pozniej przed wlozeniem do prAlki musze je rozwijac:wściekła/y:Kiedys powiedzialam mu ze jak tak dalej bedzie robil to upiore mu te klebki i takie klebki pozniej mu powiesze na sznurku i po wyschnieciu wrzuce do szuflady:tak:

I

To tak samo jak mój. Chyba muszę mu kiedyś tak te skarpetki wyprać, żeby miał nauczkę.
A najbardziej mnie wkurzało jak obgryzał paznokcie i wypluwał je na dywan:wściekła/y:, a ja to musiałam sprzątać. Oduczyłam go tego, tzn. paznokcie nadal obgryza, ale już nie pluje nimi tylko idzie do kosza i wyrzuca.

A co do ręczników to mój woli wytrzeć się brudnym nawet z kosza niż pytać o czysty :tak:, tak było kilka razy, a jak jeszcze nie mieliśmy haczyka przy wannie to zawsze mnie wołał żebym mu podała ręcznik :wściekła/y::wściekła/y: bo zapomniał, ale mnie to wnerwiało zawsze dawałam mu najmniejszy jaki był i wychodziłam :-D:-D:-D.

Faceci niby każdy inny a jak się okazuje to wszyscy z jednego wora - MARSA.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

To tak samo jak mój. Chyba muszę mu kiedyś tak te skarpetki wyprać, żeby miał nauczkę.
A najbardziej mnie wkurzało jak obgryzał paznokcie i wypluwał je na dywan:wściekła/y:, a ja to musiałam sprzątać. Oduczyłam go tego, tzn. paznokcie nadal obgryza, ale już nie pluje nimi tylko idzie do kosza i wyrzuca.
:-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny ale dzis sie usmialam z tych naszych chlopow:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dobrze wiedziec ze to rzecz normalna u nich i nie trzeba ich zmieniac na inny lepszy model skora kazdy taki sam prawie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej Laseczki .
Mam na dzieje ze nic nie musze mowic.. wystarczy spojrzec na Moj suwaczek.
Jutro wizyta u poloznej ..strasznie sie niecierpliwie i jednoczesnie boje jej ..
Pozdrawiam Buziaczki .ps.odchodze juz od zmyslow jak mysli o tym wszystkim ..

ależ dziś smieszne rzeczy piszemy :-D:-D:-D szkoda tylko że to rzeczywistość :no: co do zrolowanych skarpetek, to musze sie pochwalić, ze zwalczyłam to :happy: iwona z tymi paznokciami na dywanie to przegięcie :no:

ania śliczne rysunki :-)

reklama
Do góry