reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka my cąłyd zien w rozjazdach,rozchodach...
Ja byłam u babci,a w sumie prababci matetka i tak do 16,,a potem moja mama przyjechała i z nia na miasto,chciałą mi kupić mikser,bo mój sie spalił,a siostra mnie poprosiłą o zrobienie ciasta dla syna na urodziny na jutro...wiec przywiozla mi swojego,bo nic nie ma dobrego,same badziewiaa...
A teraz robie caisto krówka,ale musze dorobic ciasta,bo za chude wyszlo,mialam za duza blaszke,zatem znowu do kuchnii w ten ukroppp...
Potem poczytam co naklikałyście,msuze ciasto dorabiać...

reklama
Iwonka jak cukierki krówki;-);-):-):-)
brak.gif
ooo takw ygląda nibyy...obadamc o wyjdzieeeee

Ja dziś miałam tyle wrażen że chyba się spać zawijam. Zarwał się straszny wiatr okna mi strzelać zaczęły chyba bedzie z tego potężna burza:szok:. Nawet już się błyska. Nie wiem może jeszcze dziś zajrzę, ale jeśli nie to dobrej nocki życzę.:tak:

U mnie tez idzie potezna burza:szok::szok::szok::szok:Jestem w szoku bo przy samym naszym domu sa dwa olbrzymie drzewa w ktore juz pioruny walily:szok: Ja juz chyba tez dzis nie zajrze tak wiec na wszelki wypadek Dobrej nocki zycze paniom:-):-):-)

oejjku co tak burzowo u was,,,a u mnie ciepełko i nic żadna burza sie nie zapowiada.......
a ciacho,,juz sama nie moge sie doczekac az je zjemmm

hej hej ja polozylam wlasnie Igora:-) M i samamz biream sie do spania te upaly mnie wykanczaja:no:
ale teraz co swiaterek zaczal wiac wiec pewnie cos pokropi w nocy.
Moj M wybyl mi gdzies z domu jak usypialam malego:dull: poweidzial ze bedzie za 10 min ale juz minelo 30 min i dalej go nie ma jak zwykle:wściekła/y::no: nie znosze tego:wściekła/y::wściekła/y:

Ide sie kapac i lece spac bo padam z nog dzisiaj milych snow kochane niech sie wam aniolki przysnia;-)

reklama
Do góry