reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzień dobry,,ooo widze obie baby mnie uprzedził,,móiłąm,ze przyjde ostatnia..
ja robie naleśniczki dla synka na śnaidanie,a sobie kawe...bo jakaś niewyspana

Nikita trzymaj się kochana :tak::tak: pamiętaj..... kiedyś w końcu się wyśpisz :tak::tak:

Leika u Ciebie to już chyba wszystko jest na dobrej drodze, aby zacząć przesypiać nocki :tak:

Iwonka c.28 wyspałaś się ;-):-D

Sewa - różnie to jest... w zeszłym tygodniu było już naprawdę dobrze, ale od kilku dni mały jęczy przed zasnięciem i znowu trzeba z nim siedzieć (przy jego łóżeczku). No i budzi się dwa razy na cyca, a ostateczna pobudka jest ok 6 rano.
Nie jest tak tragicznie, ale chciałabym ograniczyć to nocne karmienie tylko do jednego... no i te pobudki o świcie też nie są za fajne.

Leika ja Cię bardzo dobrze rozumię...... cycusiowe dzieci tak niestety mają. Mój Jędrek był tak przyzwyczajony do jedzenia w nocy, że w momencie gdy przestałam go już karmić to i tak budził się kilka razy, po to aby przytulić się do mamusi. Ale to trwało krótko. Bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki.........

reklama
Zmykam teraz :tak: muszę się trochę ogarnąć i idę zamówić drzwi wejściowe. Bo proszą się o wymianę, a ja jakoś nie mogę się wybrać, aby je zamówić :-(
Przyjdą robotnicy rozwalą mi ścianę, to jak przyjedzie mój mąż to mi to wszystko doprowadzi do porządku i przy okazji umaluje mi przedpokój :tak:
No to....... życzę miłego dnia.

A u mnie jakby chłodniej dziś :tak:

Do góry