reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem na momencik między kąpielą a balsamowaniem ciała :-D:-D:-D trochę mi jeszcze zejdzie bo ciała u mnie pod dostatkiem ;-)

Co do % niech ktoś inny dziś pije nasze zdrowie.... choć u mnie w barku zawsze coś się znajdzie...... :zawstydzona/y: to jak ktoś zacznie to może i ja sie przyłączę :tak:

Na razie zmykam pojawię się za czas jakiś....

reklama
ja nie piję bo byście mnie stąd wyrzuciły ze tak bredze:-):-):-)

Na pewno nie, najwyżej niezły ubaw byśmy miały;-);-):-D:-D.
Ja już jutro tak z wami nie posiedzę bo m wraca:no::no:.
Bardzo sie z tego ciesze:-) już się go doczekać nie mogę, ale wiem, ze zaraz bedzie zrzędził, że on ze szpitala wrócił, a ja tylko na necie:-p

Co do % niech ktoś inny dziś pije nasze zdrowie.... choć u mnie w barku zawsze coś się znajdzie...... :zawstydzona/y: to jak ktoś zacznie to może i ja sie przyłączę :tak:
....
Hehe Sewcia ajde do ciebie skoro barek pełny,,haha szykuj kołnierze dwaaaa:-D:-D:tak:;-):-):-):-):-)

ja nie piję bo byście mnie stąd wyrzuciły ze tak bredze:-):-):-)
a tam dawaj pij smialo,zobacz co my wczoraj bredzilysmy......

Moj Matu śpi,,to cudd takw cześnie:szok::szok:szok,,,
OKI ja juz moge pić,,obadam moze jakies soki mi swermentowaly i bedzie winko:-D:-D

No to ja dziś procentuję ;) ale tak lajtowo, jako matka karmiąca ;-) Mam Gingersa :)
Tez preferujemy,hehee chociaż troskz e%%%% ciut ale jest,,,,
A ja sie pomyliłam,mój Matuś nie śpi,bo jak sie uszyłam to on do mnie gdzie idziesz?? Ach wiedzialam,ze to za wczesnie dla niego na sen....

Moje dzieci też nie spią jeszcze:shocked2:. Kuba zdrzemną się pół godzinki i teraz bawi się w najlepsze:szok: ciekawe o której uśnie:eek:

No to widze że impreza nowa się szykuje dajcie czadu dziewczyny :-Djutro pewnie znów będzie co czytać:-)
Ja uciekam bo dopiero co moje dziecko zasnęła a ja półprzytomna jestem. Wiecie co jak tak was czytam to chętnie bym poimprezowała ale tak w realu. Od razu czasy studenckie mi sie przypominają:tak: Piękne czasy:happy2:
Leoka Ewcia Sewa Czarna,Iwonka bawcie się dobrze :-) Ja uciekam pa pa

cloe, ja też długo nie posiedzę, za wczesnie wstaję, by mieć siłę na tak długie pogaduszki jakie miały dziewczyny wczoraj :)
Dobrej nocki Ci życzę :)

reklama
Do góry