reklama
E
Ewcia81
Gość
No i witam,,wróćiłąm,ktoś tęsknił
;-):-)haha
Babeczki sie nagadały,a głóny teamta to choroby,leki ,wojna

standard.....ale one mają ponad 70tzn to są moje babcie,a Matetka prababcie...
ja z teściową sie z nch brechałyśmy,heh,ale sie obżarłam ciasta,moja teściowa śietne piecze,,mniam,a ja na diecie:-
szok:,hmm chyba od jutra,,,

A co u ciebie OLAK jak tam staranka....????;-):-)
Sewa no to super,mze kupaaa cie cieszy,będziemy wiedziały jak cie rozbawić,,,,,a może rajstopki i lakier czerwony.hahha
A ja mam taka małą propozycje napisajta mi do ajsnej gdzie mieszkata,bo nie mata w [podpisach,,to pomysle gdzie by tu sie skumac na kawe albo cos bardziej procentytowego....

Babeczki sie nagadały,a głóny teamta to choroby,leki ,wojna

ja z teściową sie z nch brechałyśmy,heh,ale sie obżarłam ciasta,moja teściowa śietne piecze,,mniam,a ja na diecie:-

Przyszłą cholera jedna,,niestety teraz nie zostane mamą ,,,moze w nastepnym cyklu albo dalej,,,bo jakoś trudno nam z mężem trafić w płodne,bo tak zjeżdża jak jest @ albo przed....co z apech...Cześć dziewczyny! ja znów z kilkudniowymi zaległościami, nie do nadrobienia!
Dlatego nie będę biegała po stronach tylko zapytam teraz: Ewcia, czy @ przyszedł?
....
A co u ciebie OLAK jak tam staranka....????;-):-)
Sewa no to super,mze kupaaa cie cieszy,będziemy wiedziały jak cie rozbawić,,,,,a może rajstopki i lakier czerwony.hahha
A ja mam taka małą propozycje napisajta mi do ajsnej gdzie mieszkata,bo nie mata w [podpisach,,to pomysle gdzie by tu sie skumac na kawe albo cos bardziej procentytowego....

E
Ewcia81
Gość
Ania138 ale super fotki,jaka ty zgrabniusia,zaraz rodizsz,a tu taka laska,,,kurde ja nie w ciąży,a wygląda,ojjjjojjjojj a ty nie moge sie napatrzyć ach alseczka nom i tyle..
A cod o tej kuzynki twojego M no szok i tyle,mam nadzieje,z ejej dałąś troszke do wiwatu...;-)
A cod o tej kuzynki twojego M no szok i tyle,mam nadzieje,z ejej dałąś troszke do wiwatu...;-)
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Ja też się melduje. Właśnie ze spacerku wróciliśmy. Dzieci zjadły po danonku. Zaraz muszę iść kubę wykąpać.
Sewa - wcale nie jeesteś walnięta. Ja też bym się cieszyła. Dobrze, ze mały już sie kibelka nie boi
Ewcia - moja teściowa też świetnie piecze. Na moje nieszczęście niestety;-)
Sewa - wcale nie jeesteś walnięta. Ja też bym się cieszyła. Dobrze, ze mały już sie kibelka nie boi

Ewcia - moja teściowa też świetnie piecze. Na moje nieszczęście niestety;-)
E
Ewcia81
Gość
iwona.c28 no co ty teściowa przeciwko tobie piecze;-)
he
Sewa mój sam się kąpie,tylko głowe ja musze myć i odbywa się to z potwornym krzykiem,,,
;-)
Nie no znowu my we 3,och jzu sie boje....gdzie reszta,,bo głupawka nam zacznie odbijać,czuje ze sie boją,ze ta głuopawka zaraźliwa będzie,

Sewa mój sam się kąpie,tylko głowe ja musze myć i odbywa się to z potwornym krzykiem,,,

Nie no znowu my we 3,och jzu sie boje....gdzie reszta,,bo głupawka nam zacznie odbijać,czuje ze sie boją,ze ta głuopawka zaraźliwa będzie,

iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Nie no znowu my we 3,och jzu sie boje....gdzie reszta,,bo głupawka nam zacznie odbijać,czuje ze sie boją,ze ta głuopawka zaraźliwa będzie,![]()
No jestem. Już Kuba wykąpany i śpi więc mogę klikać.
Sewa - a moja natalka sama robi sobie kapiel

czarna551
Fanka BB :)
dziewczynki wpadłam Wam pow. że zakładm nowego blogaska na smykach jak będzie mniej więcej gotowy to Wam napiszę!!!!!!
Agatka co do spotkania to ja się nie wymigam i przyjade albo y przyjedziesz!!!!!
A jak się TY będziesz migać to i tak Cię znajdę!!!!!!!
Agatka co do spotkania to ja się nie wymigam i przyjade albo y przyjedziesz!!!!!
A jak się TY będziesz migać to i tak Cię znajdę!!!!!!!
reklama
E
Ewcia81
Gość
czarna a dlaczego nowego zakłądasz bloga,przecież amsz już superowatego???
:-):-)
Czarna i agatka to u was spotkanko bedzieee

;-);-):-)

Czarna i agatka to u was spotkanko bedzieee

Podziel się: