E
Ewcia81
Gość
a twój jak zasnął o 22 to o której pobudka rano??
Bo ja mam koło 9-10,ale nawet bez względu an to o której zaśnie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to nieźleO 23:05 dokładnie,bo mężowi pisałam nawe eska,ze już śpi dziubek...
a twój jak zasnął o 22 to o której pobudka rano??
żartujesz?? zajebi....ta sprawa. w życiu bym nie wpadła,zeby przez skype czytac abjki dziecku,tzn mąz by miał....mój maluch nie daje sobie czytać,on pisiu,on ogląda,maluje,,ale czytac nie chce,wię cja zrezygnowałamz tego,,,tylko oglądamy i malujemy,,,no i nauka...No to nieźle
My to gadamy codziennie wieczorami po kilka godz. Mój mąż to nawet Jędrkowi czyta bajki i wierszyki. To taki ich rytuałja mogę wtedy ogarnąć mieszkanko, przygotować wyrka do spania, a oni sobie siedzą....i czytają
![]()
mój nieraz potrafi takw stać,ale przyjdize do mnie,powie posun sie mamusi i spimy do 10 jeszcz earzem,ahahKoło 8-9 choć czasami mu odbija i wstaje raniej np. o 6:00![]()
pastwi sieJędrek to lubi jak mu się czytaalbo opowiada co jest na obrazkach
no i malować lubi, wkleję kiedyś fotki jak się pastwi nad kredkami i farbkami ;-)
![]()