reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
O kurcze,no to my teraz w sierpniu musimy złożyć,bo jak miesiac to po 20 wrzesnia uzysamy dopieor go,to akurat,potem wyjazd...
Kurcze nie wiem kiedy dziecka ur zrobic?? chyba dopiero w październiku wypadni mi robić,bo tak kurcze mężulo zjedzie,bo nie będe teraz robiła w sierpniu:confused:

Zrób dwie imprezy teraz i potem...... Ale sie Mati ucieszy ;-):tak::-D

Kurcze nie wiem czy mam dziecku robić w przedszkolu tez urdiznki....hmmmalez mam głowe ,,nie mam chyba czym zaracać i na zaś już myśle o tym...

Nie wiem jak to jest w przedszkolu z takimi imprezami.... musisz z panią przedszkolanką pogadać i wszystko Ci powie.....

Tylko tak myśle czy w sierpniu nie zrobić od razu moje i dziecka z ajednym zamachemmmm,ale chyba nie..bo jedna impreza pojdzie w las...

Nie wiem jak to jest w przedszkolu z takimi imprezami.... musisz z panią przedszkolanką pogadać i wszystko Ci powie.....
no chyba musze...
Tylko wogole tu jest tak ,dnia 1 wrzesnia przyprowadzasz dziecko i narazie,,,nie placisz,nic nie wiesz,dopiero zebranie 10 wrzesnia,,,musze tams ie przejs ci pogadac co i jak

Masz takie same dylematy jak ja miałam :tak::tak::tak: bo ja się urodziłam 26 maja, a Jędrek 1 czerwca też miałam zamiar za jednym zamachem zrobić nam urodzinki, ale w końcu zrobiłam dwie imprezy :tak::tak::tak:

Masz takie same dylematy jak ja miałam :tak::tak::tak: bo ja się urodziłam 26 maja, a Jędrek 1 czerwca też miałam zamiar za jednym zamachem zrobić nam urodzinki, ale w końcu zrobiłam dwie imprezy :tak::tak::tak:
Ale ty żeś swojej mamie prezent walnęła na Dzień Matki:tak::tak::-):tak::tak:super...no chyba lepiej dwie imprezy.haha
Jedna balety,a druga tort i delikatnie...

reklama
Do góry