E
Ewcia81
Gość
A zuzia tez nie pisze nic....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze,no to my teraz w sierpniu musimy złożyć,bo jak miesiac to po 20 wrzesnia uzysamy dopieor go,to akurat,potem wyjazd...
Kurcze nie wiem kiedy dziecka ur zrobic?? chyba dopiero w październiku wypadni mi robić,bo tak kurcze mężulo zjedzie,bo nie będe teraz robiła w sierpniu![]()
Ja i tak mam dwie imprezy,bo teraz w sierpniu robie moje urodiznki,a we wrzesniu ma Matuś,ale M nie ma i wyjdzie zrobic w październiku koło 3(w mojej mamy im)...Zrób dwie imprezy teraz i potem...... Ale sie Mati ucieszy ;-)![]()
Kurcze nie wiem czy mam dziecku robić w przedszkolu tez urdiznki....hmmmalez mam głowe ,,nie mam chyba czym zaracać i na zaś już myśle o tym...
no chyba musze...Nie wiem jak to jest w przedszkolu z takimi imprezami.... musisz z panią przedszkolanką pogadać i wszystko Ci powie.....
Ale ty żeś swojej mamie prezent walnęła na Dzień MatkiMasz takie same dylematy jak ja miałambo ja się urodziłam 26 maja, a Jędrek 1 czerwca też miałam zamiar za jednym zamachem zrobić nam urodzinki, ale w końcu zrobiłam dwie imprezy
![]()