reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczynki!
Weszłam powiedzieć dobranoc! Idę zaraz lulu, a przed spankiem zrobię sobie jeszcze paznokietki :tak:

Iwonka ale miałaś przygodę z tą suszarką :szok::szok::szok::szok::szok::szok: dobrze, że Vanessce nic się nie stało :tak:

Pycha ja na Twoim miejscu nie brałabym Majki na to wesele :no: Za tydzień macie wyjazd na super wakacje..... po co to zepsuć :confused: A Ty byłaś chora na różyczkę?

Ewcia nie zazdroszczę problemów z kompikiem :-( Oby tylko wytrzymał te dwa tyg. :tak:

Leika życzę jutro udanej imprezki :tak::tak::tak::tak:

Ania138 to faktycznie tania ta fryzjerka :tak: Ja za obcięcie Jędrka płacę 17 zł :szok::szok::szok::szok::szok:

Czarna zaraz skończy się remoncik i będziesz miała, czyściutko, pachnąco i superalnie :tak::tak::tak:

Ale się rozpisałam :szok: myślę, że nikogo nie pominęłam :confused:

Dziewczyny, jutro spotkam się z moim mężulkiem :-):-):-):-):-):-):-) ale się cieszę :-):-):-):-):-)

Wszystkim życzę dobrej nocy! Papa!

oj co do mojego kompa, to tez bym musiała zaprosić jakiegos fachowca, bo dawno nikt do niego nie zaglądał
Wiesz ile w moim bylo kurzu:szok:normalnie kleby,a powiedzial zeby co jakis czas zdejmowac obudowe i normalnie odkurzac....juz to kiedys slyszalam ale jakos nigdy mi po drodze z tym odkurzaniem:zawstydzona/y::-D:-D
Sewa oj,ale napewno promieniejesz:tak::-)spac nie bedziesz mogla:tak:tylko zajrzyj do nas czasem :-):-):-):-):-):-)

sewa my cieszymy sie z tobą :-) tylko nie zapomnij o nas całkowicie :-D

Sewa oj,ale napewno promieniejesz:tak::-)spac nie bedziesz mogla:tak:tylko zajrzyj do nas czasem :-):-):-):-):-):-)

Z całą pewnością będę do Was zaglądała :tak::tak::tak::tak: może nie tak często..... ale będę :tak::tak::tak::tak:nie wyrobię 2 tyg. bez BB ;-):tak::-D

Pycha udanej zabawy jutro życzę.

Teraz to już zmykam na dobre. Buziaki. Śpijcie smacznie :tak:

reklama
Ewcia ja slyszalam i powiedzieli ze mozliwe tez ze te dziecko wyssalo ja z mlekiem matki

to nie była heroina, tylko morfina. U nas w lokalnej gazecie pisali, że dziewczynka nie była karmiona piersią, jadła mleko modyfikowane. Także policja i lekarze na razie nie wiedzą, skąd to zatrucie morfiną...

Do góry