Pycha
mama Mai i Marty
oj co do mojego kompa, to tez bym musiała zaprosić jakiegos fachowca, bo dawno nikt do niego nie zaglądał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
to sie nazywa pech 

dobrze, że Vanessce nic się nie stało 
Za tydzień macie wyjazd na super wakacje..... po co to zepsuć
A Ty byłaś chora na różyczkę?

Ja za obcięcie Jędrka płacę 17 zł 

myślę, że nikogo nie pominęłam 

Wiesz ile w moim bylo kurzuoj co do mojego kompa, to tez bym musiała zaprosić jakiegos fachowca, bo dawno nikt do niego nie zaglądał
normalnie kleby,a powiedzial zeby co jakis czas zdejmowac obudowe i normalnie odkurzac....juz to kiedys slyszalam ale jakos nigdy mi po drodze z tym odkurzaniem

:-)spac nie bedziesz mogla
tylko zajrzyj do nas czasem :-):-):-):-):-):-)
i było strasznie 
:-):-):-):-)sewa my cieszymy sie z tobą :-) tylko nie zapomnij o nas całkowicie![]()
Sewa oj,ale napewno promieniejesz:-)spac nie bedziesz mogla
tylko zajrzyj do nas czasem :-):-):-):-):-):-)

może nie tak często..... ale będę 

nie wyrobię 2 tyg. bez BB ;-)

Ewcia ja slyszalam i powiedzieli ze mozliwe tez ze te dziecko wyssalo ja z mlekiem matki