reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczyny, dla mnie część teoretyczna mojej pracy to też czarna magia hihi No cóż, wychodzi teraz bycie wytrawną wagarowiczką ech ale co tam przebrnę i przez to.

Ania, będzie wszystko dobrze, świetnie że już dzis idziesz na USG, to się na pewno uspokoisz!

Świetna ta teoria ewolucji i jaka prawdziwa...! :-D:-D

W końcu posprzątałam:-). Obiadek dla Kuby ugotowałam, jeszcze tylko dla nas, ale ziemniaki już obrałam tylko nastawić. Czekam aż M wróci. Pewnie niedługo wróci do pracy, a już się przyzwyczaiłam że jest ciągle w domu. No nic trzeba bedzie sie odzwyczaić:dry:.

Idę sobie zrobić kawkę:tak:

Mam nadzieję że się uspokoję ale wyjdzie że coś nie tak to dopiero zaczną mi się nerwy, aż boję się o tym myśleć :sorry:, tylko nie trzymajcie proszę za mnie kciuków bo mi zawsze pecha przynoszą.

Ania czemu myślisz że cos może być nie tak? Napewno wszystko jest w porządku:tak:. Kciuków nie będe trzymała, ale życze powodzenia;-), a na kiedy masz termin?

Witam:-) kolejny negatywny test:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y: ja zwariuje:sorry:jutro ide na krew bo pewnie do tego badania tez trzeba byc naczczo?:-(

Nie trzeba być na czczo. Tylko poproś o betę HCG ilościowo, a nie jakościowo.

iwona.c28 - dziesiejsza nocka lepsza :tak:

ania - daj znac co i jak po USG!!!

Idę sobie zobić kawkę...

Ania czemu myślisz że cos może być nie tak? Napewno wszystko jest w porządku:tak:. Kciuków nie będe trzymała, ale życze powodzenia;-), a na kiedy masz termin?

Biorę taki wariant pod uwagę bo to też jest prawdopodobne, a termin tak naprawdę to się dzisiaj dowiem albo się potwierdzi 20 września albo okaże się że szybciej i dlatego jest większy.
No to jadę pa pa

A to apropo różnic między kobietą a mężczyzną:
zmiana.gif

No myślałam, że padnę jak to zobaczyłam :-D:-D:-D:-D super :-D:-D:-D:-D

Dzień dobry!

Mój mąż poszedł do dentysty to ja oczywiście wskoczyłam na BB :tak::tak:

U mnie jest taki upał, że chyba zaraz pojedziemy gdzieś nad wodę, bo oszaleć można :-( Czas z mężem mija mi tak szybko, że już myślę o tym jak będzie deznadziejnie jak pojedzie :-:)-:)-:)-( Ale jeszcze 1,5 tyg. Muszę się nim nacieszyć :tak::tak::tak:

Iwonka czekam na dobre wieści :tak::tak::tak:

Pycha jakbym się nie pojwiła to życzę Ci udanego urlopu. Wypoczywaj, opalaj ciało i wracaj do nas z ogromniastą dawką pozytywnej włoskiej energii :tak::tak::tak:

Vici, Novaczka z Wami to się chyba nawet nie przywitałm po Waszym przyjeździe :zawstydzona/y: No to teraz Was witam :tak::tak::-)

Ania138 zobaczysz wszystko będzie dobrze. Musi być.

Co do teściów to ja się już nie wypowiadam, bo szkoda moich paluszków na klikanie o nich :wściekła/y: jest źle i nie wiem co się musi wydarzyć, aby moje relacje z nimi się polepszyły :confused2: Przykre to ale......

Dobra dziewczynki. Zmykam robić obiadek :tak: Pozdrawiam :tak:

reklama
Do góry