ania138
miłość w trzech wymiarach
Iwona.c 

popieram

popieramDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

popieram

Ania, będzie wszystko dobrze, świetnie że już dzis idziesz na USG, to się na pewno uspokoisz!
, tylko nie trzymajcie proszę za mnie kciuków bo mi zawsze pecha przynoszą.
. 
Mam nadzieję że się uspokoję ale wyjdzie że coś nie tak to dopiero zaczną mi się nerwy, aż boję się o tym myśleć, tylko nie trzymajcie proszę za mnie kciuków bo mi zawsze pecha przynoszą.
. Kciuków nie będe trzymała, ale życze powodzenia;-), a na kiedy masz termin?Witam:-) kolejny negatywny test:--
wściekła/y:
ja zwariuje
jutro ide na krew bo pewnie do tego badania tez trzeba byc naczczo?:-(

Idę sobie zobić kawkę...
Ania czemu myślisz że cos może być nie tak? Napewno wszystko jest w porządku. Kciuków nie będe trzymała, ale życze powodzenia;-), a na kiedy masz termin?
A to apropo różnic między kobietą a mężczyzną:
![]()

super 

No to teraz Was witam 
:-)
jest źle i nie wiem co się musi wydarzyć, aby moje relacje z nimi się polepszyły
Przykre to ale......
Pozdrawiam