reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Leika a czopki dawalas? Ale jak to trzy dniowka to i tak pamietam ze goraczka byla nawet po czopkach.Zdrowka zycze Natanielkowi:tak::-)
Ewcia czasem cisza duzo zdziala:tak:
Jusia no no ladnie to tak przeklinac;-):-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Leika mój mały jak gorączkuje to mu żadne czopki nie zbijają temperatury, jedynie panadol baby mu pomaga:tak:i nawet lubi go pić a jak mam trudności z podaniem leku np. w nocy to podaję przez strzykawkę

Ja mówie już dobranoc..
Komp mi cosik sie wyłącza is zwankuje,,musze dac mu odpocząc,,bo padnie cąłkiem i dosatne zawału bez BB

Dobranocc

Wpadłam na chwilke zeby powiedziec wam KOLORYWYCH SNÓW.:-)Kurcze mojego psa nie ma uciekł mi jak wracałam z mał do domu napewno jakąś suke wyczuł co za typ z niego :wściekła/y:No cóz taka jego natura ;-)Ja mykam do łóżeczka i popatrze co jest w telewizji do jutro wyspijcie sie kochane pa

Czytalam teraz o jednej kobiecie na blogu ze Smykow.Zaczely jej sie skurcze i pojechala do szpitala i lekarz stwierdzil ze zaczyna sie porod ale nie ma wolnych miejsc i obdzwonil inne szpitale i w jednym ja przyjecli ale na platna sale bo tylko taka byla wolna.Wszedzie w Waie porodowki zajete.I jak tu rodzic?

Szkoda słów, jeszcze dojdzie do tego, że wrócą akuszerki i kobiety będą musiały rodzic w domach. :shocked2:
To ja się już pożegnam do szpitala mam już wszystko naszykowane, tylko nerwy są coraz większe!
Dobranoc wszystkim!

reklama
Witam dziewuszki.I znów miałam przerwę bo mi coś z internetem się porobiło i od piątku próbowałam naprawić i w końcu mi się udało.Uffffffffff więc znów zawitam.Mówię wam być w domu a neta nie mieć to koszmar.

Do góry