reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześc:-).

U nas pogoda ładna jak narazie. Dzieci po sniadanku a ja sobie kawkę zrobilam. M jeszcze nie ma z zabiegów, a o tej porze to zawsze był:confused2::dry: Ja szybciutko wypijam kawe i biore sie za sprzatanie i po zakupy musze lecieć, bo dzis mamy gości ( przyjeżdża siostra M):-). Fajnie bo już u nas długo nie byli, a lubimy się spotkać:tak:

Iwonka2006 szok z tą kobietą, a jakby w tym czasie urodziła co jej szpitala szukali to co :confused::baffled:co to się dzieje w tej służbie zdrowia:szok::angry:

Moje dzieci wygłupiają sie na łóżku:-D:-D. Natalka w końcu może się bawić z bratem a nie tylko go na kolanach trzymać:tak::tak:

reklama
Dzien dobry,,helloł.
U mnie właśnie śniadnako się robi i kawa,my wstalismy niedawno...
A pogoda nawet nawet,myśle,że bedzie oki..

Czytalam teraz o jednej kobiecie na blogu ze Smykow.Zaczely jej sie skurcze i pojechala do szpitala i lekarz stwierdzil ze zaczyna sie porod ale nie ma wolnych miejsc i obdzwonil inne szpitale i w jednym ja przyjecli ale na platna sale bo tylko taka byla wolna.Wszedzie w Waie porodowki zajete.I jak tu rodzic?
tez to iwonko czytałam wczoraj...co za służba,niedługo strach bedize chorować,bo ta służba zdrowia do d....:no:

A swoją drogą ja ide z Matetkiem do lekarza w czwartek na bilans trzylatka i zrobić badania do przedszkola,hm ciekawe czy mnie przyjmą,niehc tylko spróbują nie przyjąc to ja im:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::wściekła/y::wściekła/y:.
A Matu niechętnie chce iść,musze go przekonywać...
Już kawe zalałam,,wklejam fotki z przedwczoraj do kompa,,powklejam wam kilka jak chceta...

Witam:-) U mnie pochmurno od rana,dziecko oglada telewizje na Disney channel bo znow zaczeli nadawac fajne bajki dla dzieci tzn o 9 ej jest kubus puchatek w roli detektywa,potem myszka miki w programie co uczy i bawi,teraz leca Mali Ainstaini to program co uczy dzieci muzyki klasycznej a na koniec Jojo Z cyrku:-)!,5 godziny ale super edukacyjnych bajek:tak::-)
Ewcia pewnie ze chcemy fotki:tak:
Vici no pewnie ze tragedia bez kompa w domu,dobrze ze juz jest naprawiony:tak::-)

No to wklejam pare foteczek:
Kilka z taką dziewczyną to jego Love girl,,idą razem do przedszkola,jest pół roku młodsza od Matunia,Nazywa się Oliwia.
Z wujem w pomarańczowej koszuleczce,to jego chrzestny.
A et ciotki to Ania z Oliwią i ciocia Grazyna z Matem-ta szwagierka.
Te dwie dupy i ja to nasz święta trójca bab.

Ewcia ale jak sie kliknie w zdjecie to i tak jest duze,a jak sie bezposrednio pod tekstem wkleja kod zdjecia ze strony gdzie zmniejszasz zdjecia wtedy masz duze.No no blondyneczka Matunia jest bardzo ladna:))))

Dzień dobry wszystkim!:-)
Aleśmy dziś z córcią pospały!:szok: Mama nas o 10 telefonem obudziła! Chłopaki w szpitalu. Adrianek właśnie pszedł na zabieg:baffled: Dobrze,że go już wzięli bojak dzwoniłam to strasznie płakał, że jest głodny i że chce pic!:-( Ufff... Teraz czekam na telefon od M jak bedzie po wszystkim!

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Iwonka co ty mówisz Miejsca dla rodzącej nie było:szok: Mam nadzieję że w Kędzierzynie będzie niż kiedy mi przyjdzie rodzić Julkę urodziłam w ciągu godziny (tak szybko i to pierwsze dziecko sama byłam w szoku:blink:) więc z drugim pójdzie jeszcze szybciej( o rany:szok: czyli co plum i po wszystkim? Hm właściwie to byłoby dobrze:-p) tyle że jeśli tak by miało być to zanim znależli by dla mnie miejsce urodziłabym im na sali przyjęc:szok:
Ewcia zdjęcia fajne ale tego z "dupami" nie widzę ;-)Tylko mi się nie wyświetla?

Do góry