vici
mama Victor´a & Raphael`a
Miłej podróży i udanego wypoczynku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ale wszystko dobrze teraz odsypia! Pozostaje czekac na ich powrót. Podobno wypisują o 16.
). Dobrze,że mam jeden problem za sobą!Agatka, udanych wakacji! A dokąd się wybierasz?

duren jeden nic nie slucha co do niego mowie

ja mu jedno a ten kur.....mac drugie

czasem to nawet gorzej...... jak Igorowi powiem cos to najczesciej wystarczy tylko raz a temu debilowi trszeba gadac i gadac i gadac i tak wszystko zrobi na opak

podczytuje watek ale nie mama czasu nic pisac
no wiec WITAM CIE TERAZ BARDZO SERDECZNIE;-):-)

ciekawe jak wyjdzie mam nadzieje ze bede dobrze wygladać bo jak nie to sie zalamie
:-)
. Dopiero pod koniec zacząl troszkę marudzić, ale tylko dlatego, że trwało to bardzo długo. Sama lekarka nie mogła wyjśc z podziwu, że taki grzeczny
:-). Tylko tak dużo mu tego wyciągnela

, aż sama mowiła, że to dziwne że takie małe dziecko ma tak dużo zalegającej woskowiny. Dostałam kropelki do uszka i za tydzien znowu do oczyszczenia

To sobie wyobraźcie ile tego było.

Musiałam ją obudzić na mleko i kąpiel. Poszła spać o 21, ale po godzinie obudziła się wyspana i szalała do 1 w nocy!!!! 

Wreszcie zasnęła, ale u mnie w łóżku. Jak Tomi wróci, a ona tak będzie robić to nie wiem gdzie będzie spał...;-) Poza tym on zrobi wszystko, byśmy to my spali razem, a nie ja z nią... A ja sie pod tym podpisuję obiema rękoma i nogami. Na szczęście ona na niego zupełnie inaczej reaguje i jak on ją kładzie, to śpi i już... a przy mnie cuduje...
Te dwie dupy i ja to nasz święta trójca bab.
Julkę urodziłam w ciągu godziny (tak szybko i to pierwsze dziecko sama byłam w szoku) więc z drugim pójdzie jeszcze szybciej( o rany
czyli co plum i po wszystkim?

ale ja wiem, czy to tak da radę tylko plum..? ;-)Ale tego Ci życzę.. A... i ja też nie prasuję... tylko na bieżąco to co mam założyć
Vici- tragedia oj tragedia bez neciku, nie wiem jak ja mogłam wytrzymać bez tego wynalazku az tak długo, nie mogłam męża namówic na podłączenie, az w końcu zmądrzał, ale teraz to oczywiście jego pomysł

;-)