reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A zauważylyście, ze zegar na forum źle chodzi??? Mam napisane, ze ostatnie logowanie miałam o 17.15, a jest dopiero 16.30...! Jakieś proroctwo, czy co??? ;-)

I jeszcze na poprawę humoru opiszę Wam scenkę jaką dziś widziałam:

Wracamy z zakupów ryneczkowych. Na murku siedzą dwie, tak na oko, czterolatki. Obie w miniówkach, z różowymi plastikowymi torebeczkami na ramię, podkolanóweczkach... całe piękne i eleganckie. Na deskorolce jedzie chłopiec, tak około III klasa, mało elegancki, raczej na sportowo, w rączce zakupy... Dziewczyny zalotnym tonem wołają do niego: "Adriaaaan.... czeeeeść!" Odpowiada grzecznie "Cześć, co robicie?" A one na to z rozbrajającą szczerością: "Siedzimy na murku i podrywamy chłopaków"... Myślałam, że skonam...

reklama
Dobre! Haha!
No moje chłopaki po 18 już będą w domku! Adrianek tak się wyspał, że nie wiem co będzie w nocy! :no: Magda jest całkowicie przeciwna naszej współpracy i dałam radę tylko obiad zrobici pozmywac. Czemu ta dziewczyna śpi tylko pół godziny? Jakby się gdzieś spieszyła?:oo: I to tak od urodzenia mam.
Agatko również witam cię bardzo serdecznie i dołączam do życzeń udanych wakacji!
Iwona C szybkiego wyzdrowienia! Też się wczoraj nabawiłam kontuzji, strzaskałam kośc ogonową i mam troszkę z siadaniem problem.
Novaczka trzymam kciuki za odzwyczajenie córci. Mój mały do tej pory do nas w nocy zagląda. Byłoby ok ale czasami tatuś zamiast go odprowadzic to go wciąga do łóżka i tak śpią. A Adrianek przychodzi tylko do męża:zawstydzona/y:

Novaczka hahahahaa:-D:-D:-D:-D bombowe te dziewczyny:-D:-D:-D:-D normlanie myslalam ze sie poplacze ze smiechu hahaha:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny jeszcze raz bardzo dziekuje za zyczenia, mam nadzieje ze bedziecie za mna tesknic;-) choc nie sadze:-p;-):zawstydzona/y:

Novaczka dobre te dziewczynki:-D:-D:-D , oj boli boli:no:

Sikoreczka aałlaaaaaaa to musiało boleć:szok:, a mnie palec boli, ale kiedyś przejdzie:confused:

A moich gości jeszcze nie ma ale już jadą więc dobranoc i do jutra;-):-)

U nas byli wlasnie tescie,wrocili z wakacji.My tez moze wyskoczymy na mazury na kilka dni ale nie wiem jeszcze....
Agatka Zycze udanego wypoczynku i slonecznej pogody:)))

Chłopaki już w domku! Adrianek ma zakaz wyjścia przez co najmiej 5 dni!:no: Może gorączkowac, może wymiotowac, zakaz jedzenia gorącego, zimnego (ulubione lody odpadają), słodkiego, kwaśnego, pikantnego, unikac słońca, do tego gdyby była krew z noska to wzywac pogotowie!:szok::szok::szok::eek::baffled: W czwartek mamy na 11 kontrolę ciekawe jak mam uniknąc słońca! Buuuu...

Sikoreczka no faktycznie jakie te zakazy,oby nie mial zdnych skutkow ubocznych i szybko wyzdrowial.

Jutro robimy grila,przyjada tescie.Podobno ma byc teraz dwa dni upalow i slonca.

Dobry wieczor kochane

Ja troche pracuje a troche zerkam czy cos piszecie;-) M juz spi na szczescie bo bym go zabila dzisiaj:wściekła/y::no:

Sikoreczka napewno bedzie wszytsko ok nie martw sie... a lekarze zawsze daja zakazy po zabiegach....... nawet doroslym.

lece dalej pracowac:confused2: zajrze pozniej

reklama
Witam się wieczornie!

Widzę, że dziś tu cisza jak makiem zasiał :confused2::confused2::confused2:

Sikoreczka cieszę się, że Adrianek czuje się dobrze po zabiegu :tak: a mężowi się nie dziwię, też pewnie byłabym wykończona po takim dniu :tak:

Idę zaraz spać. Myślałam, że dziś posiedzę przy kompiku, ale jestem tak padnięta, że zmykam pod prysznic i do wyreczka :tak: Ciekawe o której mój mąż zawita do domku:confused2: pewnie trochę mu zejdzie na tym pifffkowaniu z kolegami :tak::tak::tak:

Życzę spokojnej nocki.

Dobranoc!

Do góry