reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam! ;-) Adrianka odstawili na salę dopiero o 12.30 :szok:ale wszystko dobrze teraz odsypia! Pozostaje czekac na ich powrót. Podobno wypisują o 16.
Z małą łaziłam ponad dwie godziny. Byłam w banku, porobiłam zakupy. Chciałam kupic zobie spodnie, ale przed świętem pustki na targu!:dull: Teraz muszę wymyślic jakiś obiadek i mieszkanko sprzątnąc (jak Madzia pozwoli:sorry2:). Dobrze,że mam jeden problem za sobą!
Pozdrowionka dla wszystkich! Buziaki dla maluszków!

Agatka, udanych wakacji! A dokąd się wybierasz?

Wybieramy sie nad morze do Dąbek.

Bardzo dziekuje za mile slowa, jestescie kochane:tak:

Przed chwila wlanise poklucilam sie z M:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: duren jeden nic nie slucha co do niego mowie:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja mu jedno a ten kur.....mac drugie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz nie mam sily do tego powtarzania wszytskiego po 20 razy i pilnowania go jak malego dziecka!!!:wściekła/y::wściekła/y: czasem to nawet gorzej...... jak Igorowi powiem cos to najczesciej wystarczy tylko raz a temu debilowi trszeba gadac i gadac i gadac i tak wszystko zrobi na opak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Sikoreczka bardzo sie ciesze ze z synkiem juz ok, a tak na marginesie to chyba ci ejeszcze nie przywitalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: podczytuje watek ale nie mama czasu nic pisac:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no wiec WITAM CIE TERAZ BARDZO SERDECZNIE;-):-)

Agatka udanych wakacji i dużo odpoczywaj zeby wrócić do nas z nowymi pokładami energii:tak:

Elisabety Sewa palec spuchnięty i siwy i boli ale da się żyć;-) teraz będe miala na nim wszystkie kolory tęczy:rofl2:

Ewcia baw się dobrze:-)

Do mnie za chwile przyjada goście. Dzisiaj farbuję włosy na bardzo jasny blond:oo2: ciekawe jak wyjdzie mam nadzieje ze bede dobrze wygladać bo jak nie to sie zalamie:eek:
Nie wiem czy jeszcze zajrze wiec na wszelki wypadek życzę miłego dnia:tak::-)

Ja już jestem po wizycie u laryngologa z Kubusiem. Miał oczyszczane to uszko. Wcale nie płakał i siedział spokojnie:tak:. Dopiero pod koniec zacząl troszkę marudzić, ale tylko dlatego, że trwało to bardzo długo. Sama lekarka nie mogła wyjśc z podziwu, że taki grzeczny:tak::-). Tylko tak dużo mu tego wyciągnela:szok::szok::szok:, aż sama mowiła, że to dziwne że takie małe dziecko ma tak dużo zalegającej woskowiny. Dostałam kropelki do uszka i za tydzien znowu do oczyszczenia:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok: To sobie wyobraźcie ile tego było.

reklama
No kobiety... chwilę mnie nie było, a tu znów tyle do czytania...:szok:

U nas wczoraj się poprzewracało, bo po zakupach Niuńka padła. Ja myślałam, ze to będzie tylko drzemka, a ona już się na noc ułożyła o 18!!! :szok::szok::szok: Musiałam ją obudzić na mleko i kąpiel. Poszła spać o 21, ale po godzinie obudziła się wyspana i szalała do 1 w nocy!!!! :szok::szok::szok: Wreszcie zasnęła, ale u mnie w łóżku. Jak Tomi wróci, a ona tak będzie robić to nie wiem gdzie będzie spał...;-) Poza tym on zrobi wszystko, byśmy to my spali razem, a nie ja z nią... A ja sie pod tym podpisuję obiema rękoma i nogami. Na szczęście ona na niego zupełnie inaczej reaguje i jak on ją kładzie, to śpi i już... a przy mnie cuduje...:wściekła/y:

Te dwie dupy i ja to nasz święta trójca bab.

Ewciu ja też tak zrozumiałam, ze jeszcze jedno zdjęcie z Wami trzema, którego oczywiście się nie doszukałam.;-)Baw się dobrze.

Julkę urodziłam w ciągu godziny (tak szybko i to pierwsze dziecko sama byłam w szoku:blink:) więc z drugim pójdzie jeszcze szybciej( o rany:szok: czyli co plum i po wszystkim?

Cloe- :szok::szok::szok::szok::szok: ale ja wiem, czy to tak da radę tylko plum..? ;-)Ale tego Ci życzę.. A... i ja też nie prasuję... tylko na bieżąco to co mam założyć

Vici- tragedia oj tragedia bez neciku, nie wiem jak ja mogłam wytrzymać bez tego wynalazku az tak długo, nie mogłam męża namówic na podłączenie, az w końcu zmądrzał, ale teraz to oczywiście jego pomysł

No jakbym czytała o swoim... ;-):tak::-D

Iwona.c- żyjesz z tym palcem??? Miałaś pecha wyjątkowego... ale podobno często stłuczenie bardziej boli niż złamanie...:sorry:

Czarna- dobre z tym krzyczeniem... ja na swojego nie krzyczę, ale też czasem nie rozumie...:no:;-)

Sikoreczka- i jak tam? Wychodzi już? Mam nadzieję, ze wszystko w jak najlepszym porządeczku???

Agatka- baw sie dobrze... i nie kłóć się z meżem... czytałaś co napisała Czarna??? I tak nie zrozumie!!!! ;-)

Do góry