reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)u mnie pochmurno i czasem kropi i slonko tez gdzies czasami sie przebija:tak:A ja na 13:00 musze byc na starym mieszkanku bo dzisx bede podpisywac przyjecie lokalu:tak:Jesli chodzi o skype to wczoraj mi sie pokazal jakis komunikat ze wystapil jakis problem i cos tam.....Ja tez nie chodze na solarium ale opalac sie opalalam nieraz choc tez nie powinnam bo mam znamiona.Zreszta juz nie ktore usuwalam na zyczenie i jeszcze mialam isc ale nie wiem czy sie wyrobie przed ciaza,bo w ciazy nie mozna usuwac
Czarna no nie zle was urzadzil:szok:Mam nadzieje ze nas tak nie urzadzi:no:ale nie to nie mozliwe:-):-):-):-):-):-)Buziaczek sie nie odzywal:sorry2:
Novaczka no no,co planujesz na wieczor;-)
Leika no i dobrze ze go wysypalo,wiadomo przynajmniej ze juz jedna choroba za wami:tak:Zdrowka:-)

reklama
CLOE kurcze rzeczywiscie szkoda takiego wypadu moze uda ci sie go jeszcze namowic czy juz za pozno
u nas pogoda nawet ladna ale chmurki moga nadejc w kazdej chwili
dziewczyny ma ktoras z was konto na nasza-klasa.pl fajna sprawa ja tam znalazlam tylu starych znajomych z podstawowki no bomba mowie wam

Kasiula bylam na tej stronie co podalas i jednak to jest inna niz ta co ja bylam ktora reklamowali na BB.Musze i ja tu sprobowac tez szukac znajomych:)

ja jak wpisywalam nazwiska w wyszukiwarce to mi czesto nie pokazywalo ale dalam na zjadz szkole wpisujesz ulice i miasto i jak znajdziesz swoja klase to jest kupa smiechu zdjecia sprzed lat itp

Kasiula ja nie moge sie tam wogole zarejestrowac ,ciagle mam problem z loginem

Mam ciagle taki komunikat
• Login: może zawierać jedynie litery (a–z, A–Z), cyfry i podkreślenia (_)
A juz wpisywalam rozne loginy...ostatni przy ktorym pokazal mi sie ten komunikat to isia-78

Novaczka no no,co planujesz na wieczor;-)

Najpierw chcę pojechać na dworzec, ale ... uslyszałam w radio, ze o 19 ma zacząć sie mecz na stadionie koło dworca...:baffled: no i teraz juz nie wiem... jeszcze sama, to bym się nie zastanawiała, ale z Martynią?? Te tłumy kibiców...:baffled::baffled: A mecz poważny: ŁKS-Legia... No nie wiem... muszę dokładnie sprawdzić czy rzeczywiscie ten mecz jest...:confused::confused: No i jeśli nie będzie padać, bo pochmurno, choc słonko czasem wygląda, ale prognozują deszcze... A potem kolacja ze świecali i dobrym winkiem, własnie skończyłam robić salatkę tuńczykową... a potem... a co ja tam będę zdradzać takie intymne sekrety.. ;-)

My mieliśmy jechać na imprezę zakładową z pracy męża aż do Ustronia ale nie pojedziemy bo mój chłopina chce odpocząć Niby go rozumię ale szlak mnie trafia bo ja siedze w domu cały czas i chętnie bym się gdzieś ruszyła tym bardziej że moglibyśmy zorganizować sobie całkiem fajną sobotę w Ustroniu Ogólnie to jestem wściekła :crazy:Ja mu obiecuję że będę sobie organizować wszelkie wypady bez niego a on będzie mógł sobie do woli odpoczywać:crazy:

Nie dziwię Ci się... kurcze, ja też bym sie wściekła... a na wyjeździe nie można odpocząć?? Co to znaczy odpocząć?? Spać?? Dziękuję... A o Tobie wcale nie myśli, ze Tobie jest potrzebna zmiana otoczenia i odrobina rozrywki... Ech... ci faceci.... mój odwrotnie myśli... już kombinuje gdzie moglibyśmy się jeszcze urwać choćby na kilka dni, żebyśmy mogli nacieszyć się całą rodzinką, bo w tej Łucznicy to nie były prawdziwe wakacje...

Witam! Już po kawce!:-) Magdusai śpi a Adrianek demoluje swój pokój!:baffled: Chłopak bardzo szybko dochodzi do siebie i jak tak dalej pójdzie to wyjdę z nim w sobotę na pół godzinki bo nie usiedzi mi dłużej!:sorry2: Mała okropniemarudzi, ale się nie dziwie. Dwa zęby już dobrze widac i pewno się lada chwila przebiją a trzeci ma porządnie opuchnięty!:sick:
Chyba się też wpiszę na tą naszaklase. Kurcze ludzie z mojej podstawówki mieszkają w większości tam gdzie moja mama a ja od dawna nikogo nie widziałam! Czasami tylko spotkam ich mamy!

reklama
Do góry